Ce intrebare
depinde de fata, unele au reactii altele nu, nu poti sa stii dinainte cum o sa reactioneze o fata... deci... o intrebare fara sens.
Dacă e experimentată într-ale sexului, nu are nimic cu asta. În general, adolescentele mai cuminţi sau mă rog, care nu au încercat tot felul, o să spună bleah.
Pe mine mă lasă rece, sincer.
Bine, când întâlneşti o persoană nouă şi ajungi la capitolul de dezbrăcare, poate în mintea fetei se află ceva gen "eww, bleah, ciudat", ştii.
Plus că băieţii, tind să şi spună fetei să se uite sau să atingă, aşa că scârba aia într-un final dispare.
Este putin ilogic, daca spui bleah! insemna ca nu-ti place chiar, si atunci cum mai poti face sex cu un barbat daca iti vine sa spui bleah cand ii vezi penisul?! este un non-sens sau o lipsa de sinceritate
Adry05 nu-i vorba de situt dinainte, majoritatea fetelor spun bleah se arata dezgustate, despre asta vorbeam. eu n-am auzit nicio fata care sa spun i love penis, am auzit doar homosexuali spunand asta. si d-asta puneam intrebarea, ele sunt sincere cand spun bleah, mint, daca sunt sincere atunci cum pot face sex cu un penis... daca sunt dezgustate, nici eu n-as face sex cu un caine mort daca ma dezgusta... simt repulsie nu as baga cainele mort in mine. concluzia este ca femeile sunt probabil superficiale, si mint tinand cont ca ele spun bleah si netul e plin cu femei care fac sex oral.
David13m1 întreabă: