Pana sa-ti raspunda fetele, iti mai dau si eu un sfat ![]()
In principal, nu te agita prea tare.
Asa am patit si eu la prima intalnire, voiam sa fie totul perfect, voiam sa-i iau o floare, sau mai multe, pana la urma ne-am vazut suficient de tarziu cat sa nu mai gasesc o florarie deschisa
Dar la o ciocolata calda tot am dus-o.
Altceva, e posibil sa fie putintel exagerat acel buchet la prima intalnire. Dar nu ma asculta pe mine. Incearca si vezi ce iese![]()
Succes.
Nu buchet! Daca ti tu mortis cu flori poti sa iei unul singur si sa fie cu coada scurta. Poti sa o plimbi un pic inainte de suc. Acolo veti sta destul astfel incat sa vorbiti. Fii politicos, aseaza-te la masa dupa ce s-a asezat ea, intreab-o ce vrea sa bea, TU COMANZI bauturile, tu platesti. Dupa suc va ma plimbati pana la ea acasa ( o conduci acasa ). Asculta, las-o pe ea sa vorbeasca mai mult. Succes!
Eu spun să îi dai un evantai pe căldura asta si o cuceresti instant. Eventual sa ii faci tot tu vânt :*
E asa greu sa ii dai o cutie de bomboane? Sau te gandesti sa ciordesti o floare din vreo curte si sa te scoti ieftin? Ia-i bomboane, o doare undeva de floarea ta.
Si o poti duce la un suc, o prajitura. Sinfer, mie nu mi-ar placea sa primesc o floare. Si asa se ofilește.