| mankovskis a întrebat:

Fetelor,voi cand iesiti la restaurant cu un tip la prima intalnire va luati ce-i mai scump din meniu sau va luati ceva mai ieftin(in cazul in care plateste el). Credeti ca ar fi aiurea daca mi-as comanda ceva mai sccump de 40 de lei?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E posibil sa te vada drept materialista si interesata. Ok ar fi sa iei ceva mediu ca pret, nici prea scump dar nici prea ieftin.

| Doub a răspuns:

Cel mai ok ar fi ca la final sa achiti si tu partea ta din nota sau macar sa incerci
daca stii ca tipul nu o sa accepte asta, macar cumpara-ti ceva la un pret decent

| Viitorulapropiat a răspuns:

Depinde de el, chiar dacă este unul cu bani, nu este frumos sa comanzi ceva foarte scump. I-ati un meniu ieftin si incearca sa-l plătești, dar daca vezi ca vr sa ti-l plătească el, lasa-l rolling on the floor...

| AnoAnonima0 a răspuns:

Depinde cum e tipul respectiv. Daca e mai liniștit și îl vezi fără bani ar trebui sa iei meniul mai ieftin dar totuși din bun simt ar trebui sa nu fie așa scump.

| Maria39popescu a răspuns:

Depinde acum cati bani are si el, zic sa vezi ce isi comanda el, daca se orienteaza pe ceva scump fa si tu la fel, si invers daca vrea ceva ieftin, dar conteaza ca voi sa va distrati

| gălbenea a răspuns:

Mereu am ales cel mai ieftin sau chiar am refuzat intalnire in locuri mai pretentioase. Mi se pare mult 40 lei la prima intalnire. Daca vrei ceva atat de scump ai putea sa contribui macar la notă