| cucubau1992 a întrebat:

Fratilor vreau si eu sa stiu o chestie. Daca detineti informatii eronate despre tatuaje de ce le trimiteti mai departe? documentati-va google e aproape deci nu va fie frica.in fine daca are nevoie cineva de info de tatuaje acia sunt

Răspuns Câştigător
| akka4 a răspuns:

Degeaba povestesti aici chestii d-astea. laughing aici 70% sunt copii sub 15 ani tongue.
Cum spunea si "suntserios", mai bine le explici sa foloseasca un prezervativwinking

6 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Cand spui informatii eronate, la ce te referi?

| cucubau1992 explică (pentru akka4):

Am vazut ogramada de posturi cu ingrijire tatuaje, in ultimul hal.nu s-a dat informatii corecte absolut deloc.cel mai concret exemplu care l-am citit a fost sa dai cu vazelina de motor pe tatuaj sau poti face baie cu tatuajul dupa ce l-ai facut ca e ok nu i se intampla nimica sau multe alte tampeni

| akka4 a răspuns (pentru cucubau1992):

Degeaba povestesti aici chestii d-astea. laughing aici 70% sunt copii sub 15 ani tongue.
Cum spunea si "suntserios", mai bine le explici sa foloseasca un prezervativwinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti ai facut si tu un tatuaj si acum esti expert si nu stii cui sa te dai mare?

| cucubau1992 explică (pentru suntserios):

Sorry sunt tattoo artist si tatuez in salon deci stiu de ce vb si crede-ma nu am numai un tatuaj am mai multe

| suntserios a răspuns (pentru cucubau1992):

Mai bine i ai informa cum sa foloseasca un prezervativ. Ai "salva" mai multe vieti.

| cucubau1992 explică (pentru suntserios):

Sau mai bine iai informa tu stimabile