| Lilia2621 a întrebat:

Frumoasa e viata, nu? Foarte frumoasa, la ce bun mai este data nu intelg, ca sa suferim? Eu m-am saturat deja, ziceti-mi voi ce sa fac, sa ma omor, sa incep a bea, a fuma, ce sa fac? Mine e ziua mea si nici nu simt acest lucru, toti oamenii la care am tinut imi fac asa un cadou frumos, ma tradeaza. Nu aveti idee cit de rau ma simt, cit de obijduitor imi este... vreau sa mor, nu vreau sa ajung pina mine caci mine simt ca va fi cea mai urita zi din viata mea, de ce tokmai acum? nu mai pot

Răspuns Câştigător
| NevastuicAaA a răspuns:

La multi ani! Lasa prostiile! Nu te apuca de fumat, baut... Daca te apuci de asa ceva ai sa dai impresia oamenilor ca esti o parasuta... si sunt sigur ca nu esti.
Nu da impresii gresite oamenilor.
Si nu este o gluma cu bautul, fumatul ( poti deveni dependenta). Multi oameni nu stiu cum sa scape de asa ceva.
Si maine ai sa vezi ca o sa fie frumos.100% mai ai macar cativa prieteni buni sau macar din familie care o sa faca sa fie o zi sepciala pentru tine.
La multi ani! tongue

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si mie viata mi-a mai dat o lovitura si nu meritam, prietena mea s-a dovedit a fi o curva dar oricum ma bucur ca nu am pus mult suflet in relatie si nici nu imi pasa ce face acum si asa cu atat ma refugiez in mine si rau ii va parea acelei fete care vrea sa fie cu mine si eu nu o sa cred in ea.

| Florin a răspuns:

In primul rand iti urez La multi ani, si daca acesti oameni te tradeaza, ia-ti alti prieteni.

| NoIdentity a răspuns:

Asa am avut si eu un sentiment probabil simti ca nmn nu tine cu tine m-am apukat si eu de fumat de baut mi-am taiat venele da D-zeu nu m-a lasat sa mor