Te inteleg perfect si eu eram asa inainte dar acum e putin altfel. deci:
nu folosi pe cat posibil expresia: "DAR PE X SI Y II LASA SA..." pentru ca la mine raspunsul e mereu: "EI NU SUNT COPIII MEI"
fii deschisa cu ea: cand te supara fa-ti curaj si spune-i tot ce ai pe suflet dar nu vorbi urat si nu folosi limbajul ce il folositi in gasca bine?
incearca sa te apropii de ea si cand o vezi ca face ceva prin casa uneori mai intreab-o : MAMA sau MAMI (sau cum ii zici tu) CU CE SA TE AJUT? (incearca asa)
spune-i ce se mai intampla pe la scoala.
poate in trecut ai facut ceva de pe urma careia si-a pierdut increderea in tine. incearca sa-ti reincapeti increderea!
SUCCES CU EA! SPER CA TE-AM PUTUT AJUTA!
Mama ta isi face griji pentru tine. Te iubeste dar uneori isi iese din fire.Incearca sa faci ce spune ea sa o rogi frumos sa ii explici ca uneori poate sa faca si exceptii.Cand te injura incearca sa ii spui ca aceasta nu este o educatie buna.Cand iti interzice ceva nu comenta. Spune,, Da mama'' si gta.Se rezolva cu intelegere.
Saraca de tine :-s
incearca sa vorbesti cu ea si sa'i zici ca ai crescut si ca poti sa te descurci si spune-i ca afara totii stau pana la 11 si sa te lase si pe tine...
funda?
Si mama mea facea asa intr-o perioada ma proteja prea mult dar tata mi-a explicat ca ea ma iubeste si ma protejeaza ...eu cred ca ar trebui sa discuti cu ea si sa nu comentezi... asta o sa inrautateasca lucrurile. Sper sa te ajute sfatul meu
Urat din partea ei ca vorbeste astfel cu tine. Dar asta nu inseamna neaparat ca nu te-ar iubi. Nu stie sa se poarte cu tine, atata tot. Dar ia gandeste-te, poate ai facut si tu greseli si i-ai dat motive sa se supere. Depisteaza-le si nu le mai repeta, pe cat poti. Lasa de la tine, nu te certa cu ea si poate vei observa o schimbare in atitudinea ei. Sper sa se indrepte lucrurile intre voi.
Îndură şi cu prima ocazie fugi de-acasă!
Aia nu e mamă e un animal veritabil!
Se pare ca mama ta isi face griji pentru tine si nu are prea multa incredere in tine... demonstreaza-i ca esti o fata "perfecta"! se pare ca in situatia asta nu poti fii o rebela si nu stiu ce. ar trebui sa fii copilul perfect o perioada sa fii curata, sa iti faci ordine in camera, sa mananci legumele
, sa vii acasa pe la 9 sa stai cu ea sa va uitati la un film...stiu ca este deranjant dar o sa fie bine daca ii castigi increderea
OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă: