Eu sunt a 7-a. Pe mine ma penseaza mama acasa fiindca se pricepe foarte bine. La inceput nici mama nu a fost de acord, dar i.am explicat ca asa cum imi place sa le vad pe colegele mele pensate si cu sprancenele frumos aranjate, asa mi-ar place sa arat si eu. Ca sa nu ma mai simt in inferioritate....mama a inteles... sper sa mearga si la mama ta. Iar cu mustata, sunt 100% sigura ca o sa inteleaga ca ti.e rusine sa stai cu mustata, tu fiind fata. Dar mustata nu trebuie neaparat epilata la salon. Poti sa iti iei benzi depilatoare si cu ajutorul mamei tale, sa epilezi mustata acasa. Sper ca te-am ajutat si ca o sa o convingi pe mama ta. Fundita?
Mulțumesc frumos! Da, vei primi fundiță.
Mersiii♡ Sper sa fie de acord mama ta si sa te inteleaga
Am încercat să vorbesc cu ea, dar a spus că sunt prea mică...credeam că mă va înțelege.Ce să mai fac?
Spune.i ca toate fetele se penseaza si sunt ingrijite....si nu vrei sa ramai ca ultima ****** si sa rada toti de tine ca ai monospranceana sau cv. In general, DRAMATIZEAZA
Ea spune că dacă mă epilez îmi va crește mustața ca la băieți.Aș vrea să-i explic că nu e așa, dar nu știu cum.
E adevarat ca daca iti epilezi mustata CU LAMA va creste ca la baieti. Dar cu ceara, va creste normal...cum ai avut-o si inainte. Nu e nici o schimbare. Iti spun din experienta...
Te duci pur si simplu si gata.
Dar sa-i spui sa-ti faca sprancenele cat mai natural si sa nu ti le subtieze.