| Angie_6196 a întrebat:

Hei! Am nevoie de ajutor.Pe la inceputul anului scolar, prietena mea cea mai buna era obsedata de un tip din scoala, care era in clasa cu o prietena de-a ei.Mereu se ducea la ea, ca scuza sa-l vada, si isi dadea aere pe langa el.Si, intr. o zi, ea o pus. o pe prietena ei sa ne facem cunostiinta cu el(nu stiu de ce si cu mine, da ma rog). Si dupa aia, tot inventa chestii, cum ca el se tot holba la ea cand eu nu eram acolo si asa. Eu mereu mergeam cu ea peste tot unde era si el, doar eram prietena ei cea mai buna, trebuia sa-i fiu alaturi.Si asa o inceput sa-mi placa si mie umpiculet de el. Iar, intr-o zi, am trimis o colega sa il intrebe pe frate-so(care era cel mai bun prieten al acelui tip)daca o place pe prietena mea(dar nu in interesu' meu). Si, dupa ce o terminat de vorbit, vine la mine si imi zice:"Nu ii place de X doar ca ii place un pic de tine.". Cand am auzit asta am fost de-a dreptu' coplesita. Dar mi. a mai spus ca nu vrea sa fie cu mine, ca is prea mica(O zis asta pentru ca el are 1.70-80, si eu am numai 1.60) si ca ii place de o fata de la el din clasa.
Acum, chiar vreau sa fiu cu el, desi ii superficial.Cum sa il cuceresc?sigh

3 răspunsuri:
| ciresik80 a răspuns:

Pune-ti tocuri,macheaza-te,fusta deasupra genuchiului de preferat rosie,un decolteu adanc si un parfum tare,eu iti recomand far away, il vei avea la picioare te asigur, a si sa nu uit cand il intalnesti ignora-l un pic

| Angie_6196 explică (pentru ciresik80):

Nu cred. Nu vreau sa par pitipoanca sau curva, in special la scoala. Si nici nu vreau sa ii placa de mine doar pentru ca mi-am pus niste tocuri.As vrea pur si simplu sa ii arat cumva, nonverbal de preferabil, ca eu sunt fata perfecta pentru el...

| ciresik80 a răspuns (pentru Angie_6196):

Stiu la ce te referi dar baieti sunt atrasi mai intai de aspectul fizic al fetei si apoi de ce gandeste nu am spus sa fii curva sau pitipoaca dar te asigur ca imbracata in sport nu-l vei atrage; candva si eu gandeam la fel ca tine, nu inseamna ca daca porti decolte4u esti curva si daca porti tocuri esti pitipoanca ata timp cat iti alegi ceva elegant care ti-ar sta bine ar fi chiar ok.