Mi se pare mie, sau te inspiri din filme? Deja recunosc Twilight şi Mean Girls. Fii originală.
Fara suparare, dar este cam trista.Si mie mi se pare ca te-ai inspirat putin din filmul Twilight. Poate data viitoare faci ceva mai vesel.
Eram sigura ca asta vei spune! Nu e asta, dar mi se pare ca nu sunt... care-i cuvantul? inspirate! Adica, orice as fi scris, daca as fi adaugat vampiri mi-ai fi sarit in cap ca am plagiat dupa Twilight! Zii, nu-i asa?
In legatura cu punctuatia, sunt incepatoare! Nu-mi caut scuze, dar consider ca am voie sa ma apar! Si nu te-am facut ridicol ca m-ai criticat ci ca ai spus ca esti un mare cunoscator intr-ale literaturii! Recunoaste, e un pic ridicol sa te lauzi singur!
Da, chiar voiam să scriu într-un comentariu anterior, dacă spuneai altceva despre vampiri decât ce ai spus, nu mai ziceam că ai plagiat Twilight. Vezi că nu sunt singurul caruia i se pare inspirată povestea. În legătură cu ridicolul, am zis că ştiu mai multă literatură decât ştie bebelusharoxyinna, nu că aş fi mare cunoscător, deci nu-mi mai scoate ochii, că nu-s ridicol cu nimic.
Ann2info întreabă: