Si p mine m-a facut unu satanista a vazut el dupa...problema este k u daca vrei sa fi rocker trebuie sa ai prieteni care sa fie si ei k tine. Diferit nu inseamna intotdeauna mai bun..fi rebela, pastreaza-ti ceva din atitudinea rock, dar integreaza-te si nu te indeparta de prieteni, eu zic k parere lor despre tine conteaza mult.Bafta
Lumea judeca, majoritatea judeca, daca crezi ca poti rezista in fata prostiei lor rezista.
Nu e nimic rau in a fi rocker,dar lumea in loc sa evolueze a involuat, adica inainte cred ca era mai mult respect, bun simt si.,, alte lucruri de genul, fatzza de astazi
Pe cat posibil incearca sa ii eviti. Nu ii asculta pentru ca vor doar sa rada pe seama ta si sa-ti faca rau. Nu ai ce sa faci mare lucru. Asta e viata de rocker (mai ales daca in orasul tau nu prea sunt persoane care sa impartaseasca aceleasi idei, pareri, gusturi cu ale tale). Pana la urma o sa vezi ca o sa-ti gasesti si tu un prieten care sa te inteleaga. Traim intr-o tara unde prostia a ajuns la rang de cinste, iar cocalarii sunt din ce in ce mai multi. Oricum o sa vezi ca o sa fie bine. Incearca si tu sa cauti prieteni asa ca tine care sa te accepte in grupul lor. Trebuie sa gasesti!
Nu-i baga in seama. Asa e lumea, nu isi vede gunoiul din ochii dar vorbeste despre altii. Si stai calma ca o sa ai prieten, unul care sa te placa pentru ceea ce esti.
Eu zic sa o tii tot asa sa nu ii bagi in seama si in niciun caz sa nu te schimbi doar pentru parerile celorlalti sau ca sa iti faci un prieten. totusi daca vrei sa iti gasesti perechea ma gandesc ca ai vrea sa fie ca tine deci ai putea sa mergi intr-o tabara de muzica rock sau sa cauti pe net (desi varianta asta nu e asa sigura). oricum sunt sigura ca vei gasi pe cineva care sa te placa asa cum esti bafta in continuare!
Maroon67 întreabă: