| Andreeaelenaandreea34 a întrebat:

Hei, am si eu o problema sa zic asa am 20 de ani si ai mei imi tot ziceai sa dau BACU le am zis ca m-am inscris intr-un moment, de frica sa nu mi faca cearta si altele dar acu BAC u se apropie eu tot invat si scriu sa nu zica ca nu invat m ar putea ajuta cineva cu un sfat, va rog! Tin sa precizez ca nu m-am inscris pentru ca am confundat perioadele dadeam un interviu pentru angajaare si am uitat sa merg sa ma inscriu sad iar dupa nu am mai avut timp fac 20 de km pana in oras

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
36 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si te au angajat fara BAC? mare noroc ai avut

| suntserios a răspuns (pentru nimportequi):

La primul interviu... pana trebuie sa duci actele

Diploma de bac nu ti o cere la meserii necalificate gen santier, spalat wc uri, spalatorii auto si cam asta

ma indoiesc ca la supermarket te angajeaza cineva fara diploma de BAC.

la ce te ajuta diploma aia? Sa demonstrezi ca ai un minim de educatie si un minim de responsabilitate/ capabilitate intelectuala.

E o conceptie total aiurea si gresita. Liceul nu iti ofera o specializare intr-un domeniu, iti pune bazele in domeniile principale de activitate. Nu esti bun la mate sau fizica, exista profile umane si invers.

De aia mai nici bacul nu il dai obligatoriu la mate, fizica, latina, si sunt subiecte diferentiate in functie de profil.

Ce zici tu nu e nimic invechit, e doar o frustrare din partea cuiva care nu poate

Dupa cum ziceam, ce scrii tu nu vine din realitate ci dintr o frustrare personala... aparent matematica. Ce descrii tu acolo e un raspuns clasic care vine din frustrare. Frustrare ca in viata ai fost obligat sa faci ceva ce nu iti place. Ghici ce, asta e realitatea prietene.

Da, e ceva normal sa stii literaturii tarii materne si regulile de gramatica in limba pe care o vorbesti zi de zi.

Maine ai sa ai nevoie sa scrii o cerere la o institutie si nu ai sa fii capabil sa legi doua cuvinte pe o foie A4 pentru ca in liceu ti s-a parut irelevanta limba romana.

Faptul ca tu urasti matematica, o faci inutila fix pentru tine. Daca nu te ajuta la absolut nimic nu mai aveai azi nici internet, nici pc, nici smartphone, nici masini, nici cladiri cu 100 etaje.

Cand ai sa faci si tu parte din cei 0.01% din populatia globlui care au un talent anume sau o idee de geniu pe care o pun in practica si devin miliardari atunci poti sa te pui impotriva sistemului.

Pana atunci iti mai zic odata... bacul nu e la fel pentru toti... e diferentiat destul de bine pentru a demonstra ca esti capabil macar intr-o directie.

Asta cu BAC ul sa o crezi tu ca se fac figuri. Ai auzit de EST? crezi ca europenii nu dau doi le pe educatie sau cum?

Auzi, fa o melodie, pune o pe Youtube si zi mi in cat timp faci milionul de dolari. asta odata. Dupa ce faci milionul poti sa te pisi in el de bac si in tot ce am scris eu aici.

Zuckerberg, Gates, Steve Job au fost niste mici genii, apar 1 la 100 milioane de oameni. Fa si tu ce au facut si ei si pisa te pe el de bac si pe ceea ce am scris eu

""Daca nu erau matematicieni nu aveai parte de toate astea, e cum ai spune ca daca nu era Limba Romana nu puteai tu vorbi romaneste""

Asta e ca.cat mancat cu lopata. Tu nu cred ca stii cum functioneaza ingineria si cate baze are in matematica.

Hai raspunde si tu la o intrebare acu, da sincer, cat ai luat la BAC?

Cine spanacul masii a venit cu exemple de retardati precum bibar?
tu.

eu ti am zis, fa si tu ce au facut aia de tot i ai descris tu acolo si dupa aia comenteaza....cat despre ingineri, nu realizezi ca tot ce te inconjoara in societate moderna are la baza matematica si fizica.

nu mai continui discutia, ai frustrari prea mari.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru nimportequi):

Vad ca mai sunt si persoane cu capu pe umeri care vad relitatea asa cum trebuie, bravo!
Tanarul ori nu a dat bacul si urmeaza ori lucreaza in supermakert si are minimu pe economie, dar totusi are bacul si experienta 0!

| Andreeaelenaandreea34 explică (pentru nimportequi):

Cititi mai jos sa vedeti tot contextu

| minrest a răspuns (pentru nimportequi):

Si aia este viata, sa vinzi shaorma sau sa fi casier? Pe termen scurt, nu zic, dar nici pe termen scurt nu merge, dupa ce te bate gratarul vertical in cap 10 ore nu cred ca incepi sa inveti. Nu stiu ce se intampla daca era Eminescu slab la matematica, dar era foarte bun, a si publicat, si sunt caietele lui cu cercetari originale in matematica.

| anonim_4396 a răspuns (pentru nimportequi):

Cu ce te ocupi tu acum?

Nu stiu de ce imi tot spui de profesori. Ca gradinar, sofer, valet sau nanny nu iti raman bani sa investesti, dar ca programator sau contabil bun, din 2000 de euro poti si sa investesti.

Nu stiu cum am ajuns sa cred ca vorbeai cu mine cand spuneai ca poate Eminescu n-a fost bun la mate. Eu nu vreau sa ma contrazic aiurea. La meseriile bune si placute se ajunge prin facultate, chiar daca foarte putini se descurca si fara.

Tu cu ce te ocupi acum?
Apropo, nu totul sta in salariu. Un avocat bun la noi in tara castiga foarte bine, la fel si magistratii, iar lista poate continua. Si profesorii castiga destul de bine(nu doar salariu), in plus, au 18 ore pe saptamana, deci ora e platita destul de bine.

| Yaesmin a răspuns (pentru nimportequi):

Ce coincidenta si mama este profesoara de chimie chiar. Daca ești profesor si ai grade si vechime primești mai mulți bani.Mama mea are 20 de ani vechime si are gradul 2.Profesorii câștiga bani în plus dacă fac pregătire cu elevii.

Am imtrebat de 2 ori, poate a-3-a oara am noroc, tu cu ce te ocupi?

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa e, nevasta-mea cu gradul I, cu ore la doua licee, profesoara de fizica, ia aproape 3000. Sunt buni in casa. Pe vacanta de vara ia ceva mai putin. Dar, sta acasa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru minrest):

Eu consider ca e destul de lejer, sunt practic 3 ore pe zi, nu e o meserie din care mori de foame.winking

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine, doar am spus ca are mai multe ore. Nu e chiar lejer, pentru ca profesorii pun mult suflet. Oricum, pentru cine are chemare, e o meserie satisfacatoare. Iar 3000 lei nu mi se pare putin.

| minrest a răspuns:

Spui ca nu ai reusit sa te inscrii si il dai in toamna.

| Andreeaelenaandreea34 explică:

Pe mine ma pune sa dau mama si cu tata, si de asta zic...ca ei ma freaca la cap cu el, ei ma obliga intr-un fel sa-l dau si sa-l iau!

Pana la urma imi raspunde cineva la intrebare? Dau Bacu doar la Bio pentru ca e a 3 a oara deja ...sunt de la tara nu prea am timr sa stau asa mult sa invat...ce scuza sa gasesc sa le zic alor mei de ce nu ma duc la Bac vineri sau ceva de genu de frica pe moment le am zis ca m-am inscris si acum?

Sa-mi dea cineva un sfat util va rog sad

Da, dar o sa faca urat...dar nu e faza ca nu am vrut 1 la mana mi se parea prea scurt timpul sa invat si 2 la mana chiar am confundat data

Permisu il am de 2 ani dar mi-a fost drag sa invat dar cand vine vb de scoala nici nu vreau sa aud de ea