| NubleReapper a întrebat:

Hei,cateodata simt ca sunt degeaba,ma simt inutil,nu am nici un talent,nu stiu sa dansez,sa cant, sa fiu amuzant!
Ma simt de parca as fi degeaba pe acest pamant!
Nimeni nu ma place si abia ce am niste prieteni care sunt foarte reci!
Ce pot face sa nu mai fiu in starea asta?

7 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

E important sa te apreciezi mai mult și sa ai încredere în tine. Concentrează-te asupra aspectelor pozitive pe care le ai și nu uita ca o inimă vesela este sănătatea trupului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca doar cateodata simti asa, inseamna ca esti pe drumul cel bun.Cu totii trecem prin momente in care ne simtim descumpaniti, singuri, nefericiti.Incearca sa te privesti in momentele in care nu te simti "degeaba".Ce vezi atunci?

| Vlach a răspuns:

Gaseste-ti un hobby,ca exemplu,nici eu nu am voce,nu stiu sa dansez,dar am plantele suculente si alpine happy gaseste ceva care te pasioneaza,nu trebuie sa fie ceva gen timbre,monede neaparat,poti si ceva mai neobisnuit,ca mine cu plantele happy
Si in plus,sunt in aceeasi situatie,unii prieteni sunt cam reci, dar am si prieteni calzi care ma inteleg happy cauta si tu genul asta de prieteni, poti sa le zici un secret fals si sa aflii care dintre ei e de incredere, in functie de felul cum tin secretul happy daca afla toata clasa, descotoroseste-te de ei

| Clockwork a răspuns:

Uite aici ai dreptate, nimeni nu isi are locul nicaieri si nici un scop in viata. Toti vom muri si o vom lua de la capat. Traieste-ti viata la maxim cat mai poti sau sinucide-te, faza e ca nimic nu se schimba.

Răspuns utilizator avertizat
| IJustDeath a răspuns:

Hei,nu spune asta, cu toti avem cate un rol pe pământ.
Nu am primit viața pe degeaba, probabil că tu inca nu ți-ai dat seama de asta, știu cum este sa te simți dat la o parte, singur, exclus din anumite grupuri de prieteni si mai ales jignit.
Însă nu trebuie sa gândești așa, dacă până acum nu ai avut prea mulți prieteni sau ai avut și nu au fost de încredere este pentru că prieteni adevărați nu se găsesc dintr-o dată.
Dar dacă ți chiar atât de mult să îți faci mai multi prieteni îți recomand cum a spus și "Ruțaș_Bogdan_1989" un joc in care să îți faci prieteni noi, unde poți vorbi cu ei.
Încearcă "imvu" și eu il joc și chiar îmi place, sper sa te fi ajutat, pa-pa happy

| Ruţaş_Bogdan_1989 a răspuns:

Salut. Ai putea sa incepi sa te joci un joc pe mobil sau pe pc ca sa interactionezi cu oamenii care joaca acelasi joc.