Heei.Sunt fata si am 14 ani. Poate te gandesti ca sunt prea mica ca sa stiu din propria experienta ce o sa-ti zic, dar ar fi bine sa ma crezi Am avut si eu un prieten dintr-o gasca care pur si simplu nu stiau cum sa vorbeasca frumos cu o fata.Si tu ai putea sa incerci sa ii rapsunzi mai greu pe mess si sa fi putin mai subiectiva..Nu mai da detalii la intrebarile care ti le pune si pe afara uitate 1-2 ori intens si sincer in ochii lui si dupa nu il mai baga in seama si rade si simtete bine cu prietenii tai in imprejurul lui.O sa vezi ca o sa vina la un moment dat la tine si atunci o sa ai ocazia sa ii zici ce simti cu adevarat
 Am avut si eu un prieten dintr-o gasca care pur si simplu nu stiau cum sa vorbeasca frumos cu o fata.Si tu ai putea sa incerci sa ii rapsunzi mai greu pe mess si sa fi putin mai subiectiva..Nu mai da detalii la intrebarile care ti le pune si pe afara uitate 1-2 ori intens si sincer in ochii lui si dupa nu il mai baga in seama si rade si simtete bine cu prietenii tai in imprejurul lui.O sa vezi ca o sa vina la un moment dat la tine si atunci o sa ai ocazia sa ii zici ce simti cu adevarat Succes :*. Primesc fundita?
 Succes :*. Primesc fundita? 

Auzi din ce oras esti?
			De ce esti asa curios? 

Nus curios, doar te intrebam poate suntem din acelasi oras
			Din Cluj 

Merci muult ca mi-ai fost de ajutor:*
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă