| LauraVasile a întrebat:

Hei, cum imi pot da seama cand un tip ma place e cu mine in clasa si tot se uita la mine si vorbesc aproape mereu cu elpe mess dar niciodata nu am inceput eu conversatia mi-e frica sa-i spun ceea ce simt pentru ca el este intro gasca de prieteni care fac misto de toate fetele si imi este frica sa nu le zica la toti sidupa aceeaa sa ma fac de rassad

Răspuns Câştigător
| Dadi27 a răspuns:

Heei.Sunt fata si am 14 ani. Poate te gandesti ca sunt prea mica ca sa stiu din propria experienta ce o sa-ti zic, dar ar fi bine sa ma creziwinking Am avut si eu un prieten dintr-o gasca care pur si simplu nu stiau cum sa vorbeasca frumos cu o fata.Si tu ai putea sa incerci sa ii rapsunzi mai greu pe mess si sa fi putin mai subiectiva..Nu mai da detalii la intrebarile care ti le pune si pe afara uitate 1-2 ori intens si sincer in ochii lui si dupa nu il mai baga in seama si rade si simtete bine cu prietenii tai in imprejurul lui.O sa vezi ca o sa vina la un moment dat la tine si atunci o sa ai ocazia sa ii zici ce simti cu adevaratwinking Succes :*. Primesc fundita?puppy dog eyes

| Burlacu006 a răspuns (pentru Dadi27):

Auzi din ce oras esti?

| Dadi27 a răspuns (pentru Burlacu006):

De ce esti asa curios?raised eyebrows laughing

| Burlacu006 a răspuns (pentru Dadi27):

Nus curios, doar te intrebam poate suntem din acelasi oras

| Dadi27 a răspuns (pentru Burlacu006):

Din Clujwinking

| LauraVasile explică (pentru Dadi27):

Merci muult ca mi-ai fost de ajutor:*

5 răspunsuri: