Ce sa-ti fure fetita, odata ce el nu iti apartine?
Cred ca esti atatd e disperata de pierzi esentialul: dragoste de-a sila nu se poate face si nici poseda pe cineva cu forta!
Iata ca am gasit exemplul perfect, postat chiar de un baiat aici, dupa care se tine o fata frumoasa, pe care el nu o sufera, desii ea il iubeste ( exact ca si tine):
"acum 3 ore | Andrəi a întrebat:
O fata dintr-un centru de plasament ma iubește, mie nu imi place de ea din cauza asta sau ca o cheama Crăciun, pur si simplu nu ma simt atras de ea chit ca are forme si e frumoasa conteaza sa imi placa personalitatea ei..."
sursa:
https://www.tpu.ro/......un-pur-si/
Deci, indiferent cat iti place tie de baiatul ala, nu-l vei putea niciodata convinge sa te placa, daca el nu simte nimic pentru tine si nu te place deloc.
Faza e ca e imposibil sa nu observe.Tre' sa fii prost sa nu iti dai seama cand cineva te place.
Si ma gandeam ca baiatul ala ii om, dar daca se poate fura, sa inteleg ca-i un obiect, ceva?
Si acum ce propui? sa ma duc eu la el sa ii spun ca il placi? Du-te si spune-i, nu ai nimic de pierdut.
Prietene, despre prostie sau inteligenta discutam face to face. Presupun ca esti suficient de destept incat sa iti dai seama ca i-am dat un sfat " du-te si spune-i " sau ai analfabetism functional?
Inca "nu-l ai", deci nu-l poti pierde? asa ca lasa teama asta pentru mai tarziu. Avand in vedere ca sunteti colegi de banca eu zic sa dai atentie la contactul vizual, nu-l lasa sa observe teama si complexele tale si nici nu-l sufoca cu atentie.Deci,rezuma-te la niște priviri directe, calde si increzatoare...ramai misterioasa!
As spune sa te bagi în seama cu el și după un timp când va mai apropiați sa ii spui