anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Ma "confrunt" sa zic asa cu o problema de mult timp. De fiecare data cand cineva se ia de mine mai "indirect" sau se uita urat la mine nu fac nimic si de aceea oamenii ma cred "lașă". Nu zic nimic deoarece nu mi se pare ceva pentru care sa ma oftic sau enervez. Intrebarea e: cum sa le arat ca sunt curajoasa si ca nu sunt doar sperioasa ca nu ma iau de ei?

2 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Nu e bine să te gândești așa. Sincer cei din jurul tău care fac asta, să se încrunte la tine sau să-și deschidă gura doar să te jignească, sunt niște persoane fără pic de educație și respect. Nu ai ce să le ceri, ignoră-i. Tu caută să stai doar cu persoane pozitive care știu să se comporte. Mereu zâmbește, fii pozitivă și nu da nimănui șansa să te provoace. Pur și simplu ignoră-i sau spune-le să nu te mai deranjeze pentru că nu-ți pasă.winking

| OldSoul a răspuns:

Depinde la ce te referi cand spui ca se iau de tine.
Cel mai bine ar fi sa le raspunzi in sec cu "ok" sau "fie cum spui tu", o replica de acest gen.
Si valabil si pentru cazul in care acele persoane se uita urat la tine, privestele si tu in ochii profund, pana-si feresc ele privirea.