| Darks a întrebat:

Hei servus, cum fac sa cucersc o fata? Am 14 ani,am mai avut prietena, dar niciodata nu am cunoscut dragostea adevarata. Stiu ca va veni o zi...dar cand? as vrea niste raspunsuri al unor fete... fundita big grin

Răspuns Câştigător
| Dydy95 a răspuns:

Poti sa incerci cu urmatoarele chestii:
1. Flirteaza cu ea 2.Conectaţi-vă prin interese comune 3.Foloseste umorul - asta e foarte important, cel putin pe mine, ma da pe spate umorul la un baiat. Nu spun ca trebuie sa te transformi in cel mai mare comediant dar umorul este o cale prin care poti sa o faci pe fata asta sa te placa. 4. Nu te stradui foarte mult, nu trebuie sa iti faci in niciun caz sa nu iti schimbi comportamentul cand esti cu ea, mai devreme sau mai tarziu va descoperi asta happy plus ca daca nu te place asa cum esti poate nu este fata potrivita pentru tine5.Da-i spatiu, o cale prin care o poti face sa te placa este sa nu o sufoci cu atentie, nu poti sa te astepti ca cineva sa te placa doar dupa primele zile in care incerci sa o cuceresti. 6. Zambeste-i cateodata, nu tot timpul ca sa nu fie chiar asa de evident ca o placi 7. ar trebui sa ai si alte optiuni, in acest mod chiar o poti face sa realizeze ca tine la tine intr-un fel sau altul. vorbind cu alte fete din cand in cand ii vei da de inteles ca nu o vei astepta pentru totdeauna. ma rog, sfatul meu este sa nu mergi prea departe pentru ca s-ar putea ca ea sa creada ca nu ai nici un interes pentru ea.8.Ia initiativa, dupa un timp, nu mai mult de 1 luna, trebuie sa ii spui ceea ce simti altfel s-ar putea sa iti para rau cand vei afla ca alt baiat i-a cerut sa fie impreuna.foarte important este sa ii spui in fata ca o placi cand sunteti totali singuri nu pe facebook, mess sau chestii din astea. incearca sa repeti in oglinda ca sa iti fie mai usor big grin. Succes si, daca nu simte acelasi lucru nu te agita prea tare. nu te apuca sa o barfesti cu alti baieti sau ceva. tine asta doar pentru tine. si daca nu te place spune-i tu ca poate ar trebui sa ramaneti in continuare prieteni. Good luckwinking

5 răspunsuri:
| melittlelioness a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva anume sa cuceresti o fata.Nu exista trucuri.Trebuie sa fi tu insuti.Sa fi dur dar dragut in acelasi timp, sa fi onest si fidel, sa ai grija de ea. Daca u faci toate astea si ea nu vrea atunci nu te merita, si ar trebui sa mai cauzti.Nu trebuie sa te umilesti in fata nimanui.Mult succes.

Funda?

| DaYannaDG a răspuns:

Fii tu insuti asta e pe primul loc.Incearca sa-i castigi incredere, fa-o sa rada cand esti cu ea si cel mai important fa-o sa se simta bine in preajma ta. Daca nu merge atunci inseamna ca e prea "sofisticata" pentru tine si ca nu te merita.Nu dispera, nu este singura fata dupa planeta, fii sigur ca ca marita dragostea ta si tu pe a eihappy

| Adelin29 a răspuns:

Bai cum sta treaba daca iti place de fata aceea invit-o la un suc iesi cu ea in oras fa ceva sa te placa putin putin pana ajungi la adevar! Bafta

| Darks explică:

Toti mia.ti fost de folos, multumesc. Dar acum nu stiu cui sa ii dau fundita laughing