Eu zic sa ii spui simplu si usor sa se arunce naibi de pe bloc. Tara e plina de prosti nu mai avem nevoie si de el. Daca nu inceteaza vorbeste cu parintii lui. Daca ar fi fost copilul meu il bateam zilnic. Stii ce a facut mama mea? Parintii i-au spus sa nu vina la ei cand are o problema si asta a si facut. Si-a lasat vecinul fara dinti. Fa si tu acelasi lucru. Aparate singura. Ignoranta doare cel mai tare. Comenteaza o zi, 2, o luna pana la urma se satura si tot tu vei fi cea castigata
De ce i-ai dat funda Ruxandrei? Nu e un sfat bun daca iti faci singura dreptate vei fi trasa la raspundere(cu exceptia auto apararii). Daca te ameninta cu moartea fa screenshot-uri si pune-le pe telefon. Dupa care te duci la politie. Parintii lui vor primii amenda si-l vor invata minte!
Foarte mulți elevi au nevoie de meditații și aici ai și tu pe de o parte dreptate căci un profesor bun poate face elevul să înțeleagă din clasă dar trebuie să aibă și cu cine lucra. Cei care nu sunt atenți sau cei mai prost pregătiți, aleg ei, din propria inițiativă, nu obligați( că dacă ar fi obligați ar fi considerată ilegalitate). Este o alegere a elevului să se pregătească în plus în afara orelor de curs, nu văd de ce ar fi condamnabil. Mai sunt și elevi foarte buni care fac pregătire pentru a se perfecționa. E decizia lor și mi se pare un lucru pozitiv, dacă își permit. Dacă nu își permit nu fac și gata. Oricum tu te referi la general. Treaba nu e chiar așa, de exemplu sunt profesori care nu fac meditații. Mama nu mai face meditații de ceva timp. Și să fim serioși, raportându-ne la salariul de profesor extrem de mic, un salariu execrabil dacă ne raportăm la celelalte state, este o sumă bine venită. Majoritatea ar trebui respectați.
Și nu se știe pentru că înainte să fie desigilate cum ziceam nu se împart după nume la profesorii corectori, ăia nu au de unde să știe a cui lucrare o să corecteze, e imposibil. E o posibilitate de vreo 0, 1% să pice lucrarea pe mâna corectorului un cunoscut. Oricum din câte știu dacă ai copil care dă examene nici nu ai voie să corectezi anul ăla. Ca să dai mită trebuie să știi a cui lucrare îi pică la mână celui care îi dă mită ceea ce iar e imposibil. De asemenea trebuie să știi ce coleg o să ai la corectat, deoarece sunt 2 corectori, lucru iar imposibil. Totuși să nu vorbim din povești.
Și referitor la înfrângeri. Oricine mai are perioade proaste. E omenește. Iar dai dovadă de ipocrizie și faci urât când pierde deși când avea perioada aia când câștiga era bine. Crezi că pierde că așa vrea? Stai tu liniștită e omenește să mai pierzi, chiar și cu jucătoare mai slabe, se întâmplă. Halep nu este cea mai bună jucătoare dar merită respectată pentru cum e ea. E cel puțin cea mai bună jucătoare cam din istoria României.
Eu nu o suport nici, cand castiga deci imi e indiferent. Cand cunosti inspectorul si ai o functie de care abuzezi poti afla la cine e lucrarea copilului tau.Si la probele de oral la bilingv bai de la 5, 5 ii dai 5 puncte iar unuia cu 5, 9 un punct nu ii dai. Stii ca la oral profesorii isi dau coate daca cunosc acel elev. Am patit-o eu. Inaintea mea a intrat o colega la engleza nu stia nimic si a luat 22 de puncte din 30. Din ce motiv? Am picat la comisia la care era profesoara noastra. Eu nici daca nu stiam nu imi dadea, nu ne-am suportat.
Degeaba cunoști mă inspectorul, cum ziceam ce zici tu e de domeniul poveștilor la astea scrise. Am spus de ce. E imposibil. Nu înțeleg cum poți fii atât de fixistă pe o asemenea idee.
Acum că la din astea orale se întâmplă e altceva. Profesorii care sunt acolo sunt de prin preajmă și da, acolo se poate frauda mai ușor dar nici acolo nu se întâmplă prea des. Eu înțeleg că ai asemenea idei pentru că ai avut parte la ceva oral de așa ceva și ai fost nemulțumită, deși nu mă pune nimeni să te cred căci mulți au impresii din astea care se dovedesc a fi nejustificabile, dar totuși să fim mai realiști.
Dar ce are draga? Vrei sa o ia la bataie? Omul trebuie sa se apere. Asa am facut si meu si i-am rupt mana uneia. Am spus sa il IGNORE. Ce nu ai inteles din ultima fraza?
Am vazut un raspuns de-al tau mai sus...ai ceva cu ospatarii?
Sincer da. Inteleg unul cu 12 clase nu a luat bacul si se angajeaza ca asa ceva. Dar deja om cu facultate, master sa se injoseasca in halul asta nu mai inteleg.
A ignora nu merge de obicei. Mai ales daca ameninta cu moartea.
(Ex: daca te-ar ameninta cineva cu cutitul pe strada, n-ai apela la autoritati dupa incident sau ai astepta sa te omoare?)
PS sunt baiat, nu fata :-)