| Alexandr1457Antonia a întrebat:

Hei TPU am o întrebare cum pot părea sâni mai mari fara sutien push up va rog un răspuns.

11 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Nu pot, dar sunt destui care vor dori sa ii gadile asa cum sunt ei.

| Caro34 a răspuns:

Există niște pernite cu silicon care se atașează in sutien! Ele dau putin volum sanului si arata mai mare! Sunt usor de folosit si purtat! Numai bine!

| whatevernvm a răspuns:

Baloane?

| Yon1470 a răspuns:

Daca nu ai, nu te combina la alte metode, pentru ca te vei face de ras! Succes si lasa-i sa creasca!

| Freya1 a răspuns:

Lasa-i asa cum sunt ca daca iti vei face o relatie si veti ajunge in punctul in care veti vrea sa faceti dragoste si tie iti va pica cine sti ce din sutien sau va vedea care este realitatea te vei face de ras.O fosta colega de a mea cand eram la scoala isi umplea sutienul care deja era cu push up cu cate un pachet de vata jumi juma si isi lua o bluza nedecoltata sa nu se vada la margini sau sa ii iasa vata

| WaterDrop a răspuns (pentru Freya1):

Ai tai sunt mari, de ce nu o ajuti cu sfaturi? sad

| Freya1 a răspuns (pentru WaterDrop):

Da dar sunt mari de la natura nu e ca si cum am zis eu hai cresti si si sa se umfle peste noapte.Nu exista solutii si lotiuni e de cum te dezvolti

| WaterDrop a răspuns (pentru Freya1):

Nu cred asa ceva, sigur ai facut tu ceva.Sunt fascinanti.Cu siguranta multa lume se pierde in ei.As putea sa ma joc cu ei non-stop :O dar nu o voi face pentru ca nu te cunosc si parintii mi-au spus sa nu vorbesc cu persoane straine sad

| Freya1 a răspuns (pentru WaterDrop):

laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti! dar poti purta tricouri mai largi, care sa nu scoata in evidenta sanii, indifenet de masura lor.

| Adry05 a răspuns:

De ce sa para daca nu sunt... O sa pici in penibil cand o sa descopere oamenii ca doar te prefaci ca ai.