anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un crush si dupa 2 ani de chin, mi-am facut curaj si i-am scris. Ma surprins faptul ca mi-a raspuns foarte repede la mesaje, si mi-a raspuns intr-un mod dragut. Totul bine si frumos pana cand o colega mi-a luat telefonul si i-a scris "te plac". El a spus ca e prea direct, la care ea a taspuns ca "nu aveam nimic de pierdut", iar el a spus ca nici de castigat. Voi ce credeti? Ce as putea face? Am dat-o chiar atat de rau in bara? I-as fi spus ca de fapt nu am fost eu dar au trecut 2 luni si plus nu cred ca i-as fi putut spune (ma emotionez in preajma lui, chiar daca nu sunt deloc rusinoasa).

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-i mai zice acum, va crede ca o zici ca scuza. Bine, probabil si atunci ar fi crezut la fel
Da, sincer, chiar ai dat-o in bara, sa nu mai lasi pe nimeni niciodata sa intervina. Fata aia ti-a stricat orice sansa, felicit-o ce prietena minunata e.laughing

| Ann0nimus a răspuns (pentru Adry05):

Nu ar fi pentru prima oara cand imi strica sansele. sad

| Adry05 a răspuns (pentru Ann0nimus):

Nu mai sta cu ea si evita-i pe cat posibil prezenta. Nu o mai include cu nimic in viata ta, nu-i mai zici de niciun tip de care iti place etc.

| RAY a răspuns:

Raspunsul lui arata multe nu crezi, numai visa la el, pur simplu nu il atragi fizic poate o aventura daca i propui

| Xdreaper21 a răspuns:

Sa fiu sincer poti sa ii zici ca a fost o colega daca te crede poate mai ai sanse la el daca nu asta e imi pare rau(nu imi pare dar vreau sa fiu politicos)

| 6Anonim9 a răspuns:

Daca nu te place acum, cu ce ar schimba lucrurile faptul ca-i spui ca nu ai fost tu cea care a dat mesajul? Nu vreau sa-ti tai craca de sub picioare, dar e destul de logic... Pe langa asta, a spus ca n-ai nimic de castigat din asta, deci va crede ca incerci doar sa bagi o scuza idioata, in niciun caz nu te va crede. Cam direct raspunsul lui...