| Henimor a întrebat:

Hei TPU.
Astazi la scoala, am inceput sa am niste dureri insuportabile in zona burtii
Odata ce ma asez jos, imi este extrem de greu sa ma mai ridic.
Sunt in timpul menstruatiei, dar niciodata nu am avut asemenea dureri.
Am incercat sa ma odihnesc, dar durerea persista, am baut ceai, am luat o pastila, dar totul e in zadar.
Maine nu o sa ma duc la scoala deoarece nu ma pot ridica din pat, imi este extrem de greu sa stau in picioare, am incercat si cu o sticla de apa calda.dar nimic.
Niste crampe ingrozitoare, simt ca se rupe ceva in mine..nu pot sa ma misc..va rog ajutati-ma

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E posibil sa fii racit jos, daca ai iesit cu picioarele goale cand era frig sau ai stat cu ele pe o suprafata rece gen gresie.
Trimite pe cineva la farmacie sa explice ca ai dureri foarte mari si sa-ti dea o pastila mai tare. Pe mine ma ajuta foarte mult Doreta si uneori Spaverin sau Ibuprofen.

| Violleta2022 a răspuns:

In principiu, acets dureri atat de mari nu sunt normale si probbail ca a intervent ceva in sistemul tau hormonal.
Cand se termina menstra, mergi la ginecolog sa-ti dea niste analize hormonale, si eventual sa vada situatia ovarelor tale cu ecograful.

| Theodora_Andreea_1998 a răspuns:

Nu pot tasta atât de repede aceste tratamente necesare ție, dar îți pot oferi un site care are câteva remedii care te-ar putea ajuta.Acesta este site-ul: http://www.eva.ro/......20566.html
Sper că ți-am fost de folos. Dacă nu, îmi pare rău.