| yoloqerty a întrebat:

Cum fac o fata de la mine din clasa sa ma placa (tinand cont ca incepe scoala), mentionez ca sunt pe clasa a 7-a

5 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

De ce ti-ai bate capul cu asta abia din clas a7-a? traieste-ti anii ramasi din copilarie. Dupa o sa ai zeci de ani la dispozitie pentru fete. In orice caz, daca apucati sa fiti impreuna, cel ma probabil o sa va despartiti intr-o saptamana sau doua. MATURIZATI-VA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o faci laughing, acum serios esti in clasa a 7 a frt, eu sunt in a 10 a si de abia acum imi caut iubita, mai da si tu la manivela inca 3 ani,si e greu,de obicei fetele vor baieti mai mari ca ele,va fi greu dar aia e,flirteaza cu ea,baga vrajeala,pe messenger ca acolo e baza, da i mesaje multe, intreab o ce i place, jucati jocuri, daca e sictirita da o dracu ca asa sunt multe si nu merita, ca una ca asta vrea putoi ami mare ca ia cu 4 ani rolling on the floor, sper ca te am ajutat

| Lzehxo a răspuns:

Ii faci complimente si o faci sa se simta bine in prezenta ta, dar eu iti sugerez sa inveti si sa te distrezi deocamdata.

| nhhv a răspuns:

Lasă relațiile. Ocupă-te de școală.laughing

| Ketch a răspuns:

Trebuie să fii tu însuți. Orice altceva ai face nu te-ar reprezenta și dacă asta i-ar trezi interesul, nu va fi interesată de adevăratul ''tu''. Oricum, clasa a 7-a este devreme. Mai așteaptă câțiva ani.