E o țară liberă, nu înțeleg pentru ce atâta stres. Adică profesorii ar trebui să se concentreze pe hainele și coafurile lor, nu pe îmbrăcămintea noastră. Eu cred că la tine se exagerează. Discută despre asta cu părinții tăi, și întreabă-i ce cred. Încearcă să vorbești cu mai multe colege, să le pui să-și convingă părinții ca să ceară toți o ședință pentru a vă scoate uniforma și codițele împletite din obligațiile elevului la școală, că doar vorba ta, ce contează cu ce vă îmbrăcați atât timp cât învățati?
Eu știu că dacă toți părinții se unesc și cer scoaterea uniformei profesorii nu au de ales decât să o scoată. Și ascultă-mă puțin, e normal ca un copil să poarte zi de zi la școală aceeași îmbrăcăminte? Adică ei se îmbracă în fiecare în ceva diferit iar pe elevi îi obligă să poarte un an de zile aceeași uniformă. Nu e drept.
Faceți grevă
Atata timp cat scoala aia are un regament, se impune purtarea uniformei, nu vad de ce nu ar respecat!
Iar tu ar trebui să înveți să nu mai mănânci litere și cuvinte!
Eu?
MeForeverAlone a răspuns (pentru Angycut)
scrie mai sus, mai mic la comentariu
Da, la scoala mea profa de romana e cu regulile astea, cu parul prins si unghiile taiate, dar nu ne obliga sa ne luam uniforma, doar fara blugi rupti
Da, si la noi se intampla treaba asta. Devine cam cicalitor la un moment dat, dar adevarul este ca venim la scoala sa invatam (chiar daca acum elevii nu mai privesc asta ca un scop in sine) nu sa facem parada modei. Sunt sigura ca nici profesorilor nu le face placere ca de fiecare data sa ne faca observatii...
Cat despre uniforma, daca sunt doar doi elevi care poarta uniforma este foarte enervant ca se face observatie. Poate ai observat ca scolile care se respecta isi impun niste reguli stricte de conduita prin care sunt privite cu admiratie de alte unitati de invatamant.
Intr-un fel au dreptate, intr-un fel nu.Cum este o scoala, trebuie totusi sa te imbraci adecvat, in uniforma.La noi la scoala, profesorii nu ne fac asa des observatie.Asta este scris in regulile scolii si mna, cum sunt reguli trebuie respectate. Daca nu-ti place uniforma poti sa-ti iei un tricou alb si vesta/sacoul, si pantaloni mai inchisi la culoare, cat despre par profesorii spun asta ca sa nu va vina in ochii cand scrieti, dar si asta este scris in regulament, so...Tot ce trebuie sa faceti este sa le respectati...
Seb_Sebastian_1999 întreabă: