| anonimgirl98 a întrebat:

Sunt într-o situaţie destul de aiurea. Vreau să zic că i-am dat speranţe aiurea unui băiat pe care nu îl plac. Nici eu nu ştiu de ce am făcut-o. M-a întrebat dacă îl plac şi i-am zis că puţin. Pur şi simplu nu am vrut să-l rănesc. El e convins că îl plac şi o să vrea să fiu împreună cu el. Deja bate apropouri. Ce să fac?sad

3 răspunsuri:
| đɾεαmεɾ a răspuns:

Trebuie sa ii dai de intelesca ca iti doresti sa ai doar o relatie de amicitie cu el si ca tu nu esti pregatita /nu ai de gand sa treceti la pasul acela "adica sa fiti impreuna", insa ii poti spune intr-un mod subtil pentru a nu-i rani sentimentele... Sper ca ti-am fost de ajutor, succes!

| claustrofob a răspuns:

De multe ori se intampla asa si apoi ne gandim ce si cum sa facem. Eu zic ca pana la urma sa fi sincera cu el. Spune-i ca ti-e drag de el, dar ca nu cred ca ar merge o relatie intre voi, poate doar ca amici.
Spune-i ca iti pare rau daca intr-un anumit fael i-ai dat sperante

| Alexytu01 a răspuns:

Incearca sa iti dai seama ce simti cu adevarat si din ce cauza iai spus"putin"...in functie de asta ori ramai cu el presupunand ca il placi intr-o anumita masura ori ii explici incetul cu incetul ca nu il placi(sa fii subtila)tonguesper ca te-am ajutat