| alexandraad a întrebat:

Știu ca e puțin aiurea. dar, oare de ce iubitul meu nu mi-a luat nimic de Valentines Day? O atenție mică, ceva. Parca ma simt putin nasol, mai ales ca ma întreabă cunoștințele ce mi-a luat.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

A uitat sau nu ii pasa de tine

| Adry05 a răspuns:

Probabil nu-i pasă de valentines day sau n-a considerat că trebuie să-ți ia ceva ori a uitat ori n-a avut bani. După părerea mea oricare din astea e aiurea. mă îndoiesc că n-a avut bani nici măcar de un singur trandafir, măcar așa de gest.

| BroascaCuElice a răspuns:

De ce nu îl întrebi?

| darrio2007 a răspuns:

Poate sarbatoreste Ziua Indragostitilor pe romaneste, nu asta băgată pe gât de americani. Pe 24 februarie, de Dragobete.

| Andreeush a răspuns:

Tu i-ai luat ceva lui?

| CodrutElian1990 a răspuns:

Si eu, luat cu treburile familiale si cu cele de munca, am uitat sa-mi felicit iubitul de ziua lui, el nefiind in tara. Am facut-o a doua zi.

| AlexValentinn a răspuns:

Poate el nu isi arata afectiunea prin cadouri, sau poate pentru el ziua indragostitilor e o zi ca oricare alta asa cum ar trebui sa fie pentru orice om normal, pe bune, de ce trebuie sa imi zica o sarbatoare cand se fac cadouri sau cand trebuie sa fie ziua indragostitilor, ziua indragostitilor poate fi fiecare zi a anului si cadouri se pot face oricand nu neaparat astazi.

| MarioADV a răspuns:

Tu te astepti sa iti ia, dar tu i-ai luat ceva macar?