| Meryemmmmmmmmmmmmmmm a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva.De ce toata lumea isi bat joc de mine? mai mult baietii.Adica ma poreclesc ma jignesc si ma bat fara sa le fac nimic.De exemplu vineri un baiat avea o minge in punga si mi-a data pe spate ca sa se distreze iar toti au ras de mnsi cand am mi-am scos punga cu mancare un baiat mi-a luat-o si a aruncat-o la altu si el la altu.Ma fac berberita, proasta, urata si ma jignesc in alte feluri.Si orice as purta rad de tinuta mea.Fratele meu zice ca-i bate dar n-o face iar parintii mei nau timp.Iar sunt alte fete care si ele ma jignesc si se folosesc de mine si zic minciuni despre mine si prietenul meu.Mai zic ca-s baietoaica.Dc fac asta? :'( :'( :'(
:/ :/ :/

Răspuns Câştigător
| Ruxandra15 a răspuns:

Vrei sa iti dau un sfat bun? Cand cineva se ia de tine da-i una si scoate-i dintii. Asa era si mama mea. Se luase un vecin de ea de aceeasi varsta si mama s-a dus la tatal ei. El a zis sa nu vina cu para la el si sa se apere singura. Asa ca mama sa aparat si l-a impins copilul a cazut de scari si si-a spart 2 dinti. Iti dai seama ca de atunci nimeni nu a mai avut curaj sa ii zica ceva. Si eu fac asa daca cineva comenteaza ceva sar cu gura pe el il fac in toate felurile si ii mai si trag una de dracu il ia. Fetelor poti sa le comentezi cu anumite jigniri adica(curva, tarfa etc) baietilor da-le una si lasa-i fara mostenitori. Si ce daca esti baietoaica ba macar nu esti repetenta ok? Spunele si tu ca oi fi tu baietoaica da nu te... ca ele cu oricine. Etc. Daca mai ai nevoie de vreun sfat da-mi id-ul tau.

11 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eeee,sunt fel si fel de oameni, da-mi adresa ta de mes si iti voi explica cum sa scapide ei happy

| vincze_2660 a răspuns:

In general pentru ca au impresia ca nu vor avea vreodata nevoie de tine, traiesc cu impresia ca nu faci parte din ceea ce ei isi doresc si ar mai fi multe motive.Tu nu cauta sa pleci urechea la tot ceea ce zic ei.Intrebarea mea este pentru tine:poti trai fara ei? Daca da, fao.Cu siguranta int-un viitor apropiat cineva te va remarca si te va aprecia pentru ceea ce esti.In viata multe obstacole vei intampina iar acea faza cu mingea ti se va parea "pistol cu apa".Ce vei face atunci? Te vei impiedica de fiecare data? Nu iti recomand.Demonstreaza-le ca si asa "urata" cum te vad ei, proasta si prost imbracata vreodata vor avea nevoie de tine."Sper"(cu ghilimelele de rigoare) ca tu sa nu ajungi vreodata doctor si ei sa iti fie pacienti.winking

| gelu1970 a răspuns:

Toti prostii si incultii isi ascund in asa fel complexele. unii or fi fost abuzati sexual, iar altii sunt din aceia ce se masturbeaza zilnic visand la atingerea unei fete. eu sunt de parere ca nu merita luati in seama. insa totusi, daca ai posibilitatea rupe dintii unuia si o sa vezi ca ceilalti au sa isi gaseasca alta persoana de care sa isi bata joc. e trist ca sunt multi imbecili de acest tip.
bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că ești agramată. big grin

| TheRealDaniel a răspuns:

Pentru ca te vad inferioara si cred ca-si pot bate joc de tine, trebuie sa iesi in fata si sa lupti pentru a nu te mai batjocurita, fa-i din cuvinte, nu-i jigni, ei sunt din piatra, nu stiu cum poate sa-ti faca asa ceva tie si multor alte persoane, ei te lovesc pe tine arata-le motive sa le fie frica de tine arata-le ca nu iti este frica sa lovesti si tu inapoi. Sper ca te-am putut ajuta, O zi buna!

| Radu1015 a răspuns:

Sunt rai unii baieti, nu-i baga in seama si asa se oftic!

| Meryemmmmmmmmmmmmmmm explică:

DA ii bat si tot ii bat tare, tare dar nimic.Tot la fel fac.Si daca ii bat rau ma bat si ei.Unu ma invinetit la picior si altu m-a zgariat sad

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru Meryemmmmmmmmmmmmmmm):

De ce nu ii spui la profesori sau parinti?
Ei te terorizeaza si e innacceptabil asa ceva.
Trebuiesc luate masuri. Succes!

| Meryemmmmmmmmmmmmmmm explică (pentru LonelyLoner92):

Pai i-am zis dirigintei, dar baietii tot continua si parintii spun sa-mi rezolv problemele sad

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru Meryemmmmmmmmmmmmmmm):

Nu stiu ce sa spun...
E cam trist faptul ca parintii tai nu iti sunt alaturi.
Apropo, in ce clasa esti?
Nu esti cumva in a 12 a?
Daca esti in a 12 a mai rabda putin ca termini anul acesta.

| Meryemmmmmmmmmmmmmmm explică (pentru LonelyLoner92):

Nu! Sunt intra 5