Bună.
Dacă o ştii de mult timp, evident o cunoşti şi probabil că ţi-ai dat seama din comportamentul ei dacă te place sau nu. Aşa că spune-i tu că ţi se pare că este drăguţă şi că o placi, şi dacă ea reacţionează pozitiv şi spune că şi ea te place, ia-o de mâini sărut-o.
Sunt sigură că va funcţiona, cel puţin în cazul meu a fost. Spune-i exact ce simţi când te uiţi la ea, şi nu fi prea siropos.
Baftă şi o zi bună!
Da-i de inteles ca o placi, nu ii spune direct.Te vei simti ciudat daca ea nu simte acelasi lucru.![]()
Oricum, din cate am inteles eu din ce ai zis tu, cred ca te place.
Parerea mea e sa incerci sa iesi doar cu ea la o plimbare, la un suc etc. si vezi cum se comporta.Asa vei putea fii singur cu ea si vei vedea ce reactii are.
Poti si faci si un pas mai mare...sa o tii de mana, sa o saruti (macar pe obraz, la inceput).
Mult noroc!
Pui pe un prieten sa o intrebe si prietenul tau o intreaba la misto la misto sa creada ia si apoi iti spune
Daca tu simti ca merita, n-ai de ce sa nu incerci, incercarea moarte n-are :*! e posibil sa aiba aceleasi sentimente pentru. tine daca zici ca se comporta altfel :d Bafta
!
Pai eu zic ca ar trebui sa o intrebi daca simte ceva pentru tine, sau daca esti mai timid, poti sa bati un apropo legat de asta si vei vedea ce raspuns iti da.Iar, din ce ai zis, eu as zice ca te place.Mie una imi place sa ma tachineze un baiat.Mi se pare dulce dar uneori la faza cu idiotule sunt si eu de acord cu ea
Soo... mult succes.Iar daca sentimentul e reciproc intre voi 100% ve`ti fi impreuna
.
Mult succes :*