| Alllllexandra a întrebat:

Hei.vorbesc cu un baiat de un an pe mess, el e in alta tara, si eram intr'un fel ..impreuna.Dar azi a inceput scoala la el si in autobuz de dimineata a venit o fata si i'a cerut numarul de telefon, sa se cunoasca mai bine..etc.El,cum e mereu sincer, mi-a zis si dupa ce am vorbit ne'am hotarat sa ramanem prieteni.dar eu simt ca mor pe dinauntru si cand il vad pe el asa ok imi vine sa ma impusc in cap, si pe aia...Ma purtam distanta cu el decat de obicei si imi reprosa ca daca se intampla invers el m'ar fi sprijinit, da nu intelege ca eu nu's ca eeel, eu nu pot sa trec asa usor peste.1 an.Bine..stiam ca se va intampla asta pana la urma dar mi'e foarte greuuu si nici n'am cu cine sa vorbesc despre asta..Imi vine sa plang non stop si stiu ca sunt penibila..Si acum ma intreb daca vorbea serios cand spunea ca ma iubeste.Nici nu stiu cum sa descriu ce simt acum..Imi puteti da niste sfaturi cum sa..trec peste el? va rog

Răspuns Câştigător
| Sunnyツ a răspuns:

Inteleg prin ce treci, jur ca inteleg! Well, si eu am acum o relatie la distanta de un an...si sincer, lucrurile merg destul de rau intre noi. Nu stiu cat o sa mai tina. La un moment dat totul se sfarseste. Dar stii, bucura-te ca s-a intamplat nu de cat a durat. Daca acel baiat chiar tine la tine te va mai cauta. dar stii cum se zice: " Daca doi fosti raman prieteni inseamna ca ori se mai iubesc, sau nu s-au iubit niciodata. La o adica, stiu cat iti e de greu. Va la mine, ca nu-s in stare sa-l sun pe Iubi. [ma chinui de 2 ore] Dar jur ca am sa-l sun! Eu te sfatuiesc sa plangi cat ai nevoie, dar dupa aia GATA! Incerci sa cauti pe altcineva si ai sa vezi ca vei gasi. Nimic nu e simplu, dar totusi orice are un final. Gandeste pozitiv, exista enspe mii de baieti pe pamant si sigurat unul va ramene cu tine pe veci. Inchei tot ce am zis cu un citat : " ..si stiu ca intr-o zi un El destul de inteligent, v-a alege sa ramane pe veci. " Te-am pupat!

| Alllllexandra explică (pentru Sunnyツ):

Nu prea imi vine sa caut pe altcineva, de fapt cred ca am sa termin cu baietii anul asta., intru in clasa a 9-a si mai bine ma concentrez pe scoala decat sa termin asa iar.Da, tine la mine si o sa vb in continuare, dar ca prieteni si nu stiu ce o sa fac cand o sa'mi ceara sfaturi in legatura cu prietena aia a lui...Si totusi vreau sa vb cu el.

4 răspunsuri:
| Zaid a răspuns:

Buna, te inteleg perfect am trecut printr-o astfel de situatie, doar ca am vorbit 3 ani, si el fiind in Mexic, deci mai dificil.Si pentru mine a fost destul de greu sa trec peste momentul ala cand iti zice ca vrea sa fie cu altcineva.In fine, deci incearca sa nu mai vorbesti cu el, tine o oarecare distanta, daca aveti poze le stergi, sau mai bine iesi si tu cu cineva, pentru inceput ca amici sau daca ti se ofera posibilitatea sa iesi cu prietenii, fa-o. Daca ramani inchisa in camera nu vei face decat sa te tot gandesti la el.

| Andru87 a răspuns:

Draga mea, nu esti deloc penibila. Prin situatia ta am trecut si eu, acum depinde cati ani ai. Sper ca nu ai 11-13 ani ca atunci da, esti penibila.Si sa stii ca si eu am fost pusa exact in situatia ta, si am trecut pur si simplu peste, m-au ajutat cateva melodii.Nu te mai gandi la el, sau incearca sa fi cat de cat prietena, sa nu-l pierzi de tot. oricum se va intoarce la tine.Te puphappy!

| Alllllexandra explică (pentru Andru87):

Fac 15 ani peste doua saptamani.Mersi de sfaturi dar chiar nu vreau sa se mai intoarca la mine.Te pup si euu:*:*