| B3b3lusha_4233 a întrebat:

Heii,sad
M-am saturat, am prieten de 5 lunii si-l iubesc enorm. Dar parintii mei nu-l suporta, si le mai baga si soramea in cap ca este asa si asa. M-am saturat sa fie in toata ziua cu gura pe mine, am 17 ani si ma trateaza ca pe un copil de 2 ani. Am renunat si la el chiar daca il iubesc, dar m-am saturat de eii, imi vine sa ma duc sa nu mai aud de eisad.
Ceva sfaturi?sad

Răspuns Câştigător
| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Nu ai ce sa le faci, asa sunt parintii! Daca il iubesti cu adevarat nu ii baga in seama pe parintii tai, ai 17 ani, esti destul de mare si ai dreptul de a fi cu un baiat. Daca o discutie cu ei nu te ajuta fa ce iti dicteaza inima.
O seara buna!

1 răspuns:
| Chrissy92 a răspuns:

Buna,te inteleg asa sunt parintii sunt prea protectori uneori pentru ca ne iubesc prea mult! Si ai mei sunt la fel ei trebuie sa stie totul si intr-un fel ii inteleg, si noi cand vom avea copii la fel vom fi vei vedea.Si crede-ma pe cuvant daca ai renunta la el iti vei gasi altul ai doar 17 ani ai toata viata inainte. Iubitii ii poti schimba dar parintii nu, si crede-ma e mai bine sa ai parinti care sa te iubeasca decat sa fii singur pe lume!