Daca crezi ca un lucru se va intampla din toata inima si nu ai nici un dubiu atunci se va intamplat. Am experimentat asta. Si e chiar misto sa vezi cum lucruri care pr imposibile se intampla doar din cauza ca ai incredere ca o sa se intample.
Dacă stai cu mâna-n sân așteptând să-ți pice din cer, fii sigură că nu se va întâmpla. Sunt doar niște tâmpenii pe care noi singuri ni le-am băgat în cap, crezând că orice coincidență se datorează faptului că ne-am dorit din tot sufletul acel lucru.
Poate ca da. Dar eu incep sa cred ca universul sau cineva de pe acolo chiar lucreaza. Ma uit la viata mea si la ce lucruri mi-am dorit cel mai tare si la un moment dat au venit fara sa ma stresez. De fapt cat timp m-am stresat nu am reusit nimic iar dupa ce am renuntat am primit ocazia sa am ce am cerut. Deci eu cred ca e real. Doar ca atunci cand vine ocazia trebuie sa facem partea noastra si sa pastram ce am primit
Și eu cred în univers și chiar sunt pasionată de lucruri d-astea. Cred în exteriorizarea sinelui, cred în energii pozitive, în auto-vindecare. Cu toate astea la acest capitol am ținut mereu să cred că este o coincidență pentru că nu mi s-a întâmplat atât de des și știu că nu totul trebuie să aibă o dovadă sau ceva de genul acesta, însă asta sunt. Fiecare avem păreri și concepții diferite, asta nu neg.