| LoredanaS19 a întrebat:

Heii TPU!
Crede-ti ca daca va doriti ceva din tot sufletul, se va implini? Sau sunt niste iluzii de-ale noastre care probabil vor trece cu timpul.
Funda:*

Răspuns Câştigător
| Miur a răspuns:

Daca crezi ca un lucru se va intampla din toata inima si nu ai nici un dubiu atunci se va intamplat. Am experimentat asta. Si e chiar misto sa vezi cum lucruri care pr imposibile se intampla doar din cauza ca ai incredere ca o sa se intample.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca doar iti doresti si nu faci nimic, nu se intampla nimic. E ca si prostia aia " timpul le vindeca pe toate ". Pe dracu. Daca faci ceva se schimba ceva, nu se schimba nimic din senin fara un motiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evident ca n-o sa se implineasca.Nimic nu vine de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am inteles absolut nimic din ceea ce ai vrut sa zici.

| nhhv a răspuns:

Dacă stai cu mâna-n sân așteptând să-ți pice din cer, fii sigură că nu se va întâmpla. Sunt doar niște tâmpenii pe care noi singuri ni le-am băgat în cap, crezând că orice coincidență se datorează faptului că ne-am dorit din tot sufletul acel lucru.

| Eduard196 a răspuns (pentru nhhv):

Si totusi coincidentele astea se intampla atunci cand ne dorim acel lucru

| nhhv a răspuns (pentru Eduard196):

E adevărat. Dar sunt coincidențe.

| Eduard196 a răspuns (pentru nhhv):

Poate ca da. Dar eu incep sa cred ca universul sau cineva de pe acolo chiar lucreaza. Ma uit la viata mea si la ce lucruri mi-am dorit cel mai tare si la un moment dat au venit fara sa ma stresez. De fapt cat timp m-am stresat nu am reusit nimic iar dupa ce am renuntat am primit ocazia sa am ce am cerut. Deci eu cred ca e real. Doar ca atunci cand vine ocazia trebuie sa facem partea noastra si sa pastram ce am primit

| nhhv a răspuns (pentru Eduard196):

Și eu cred în univers și chiar sunt pasionată de lucruri d-astea. Cred în exteriorizarea sinelui, cred în energii pozitive, în auto-vindecare. Cu toate astea la acest capitol am ținut mereu să cred că este o coincidență pentru că nu mi s-a întâmplat atât de des și știu că nu totul trebuie să aibă o dovadă sau ceva de genul acesta, însă asta sunt. Fiecare avem păreri și concepții diferite, asta nu neg.