| Meduza10 a întrebat:

Help! Am 3 masini de tuns (wahl super tapet, wahl magic clip, wahl senior ). Eu tund începând de la numarul 1, 1.5, 2,3. As vrea ca pe fiecare masina de tuns sa las un număr in permanenta pe ea. Vreau sa stiu ce numere se potrivesc cel mai bine pe fiecare, ținând cont că au mamele diferite (super taper taie de la 3 mm, magic clip 2.8 mm, senior 2, 5 mm ) Multumesc!

5 răspunsuri:
| Iunicu a răspuns:

Eu gătesc in 4 vase. Crezi că ar fi bine să fac și fasole cu ciolan?
Pe bune? Tu ai o problemă? Pentru că majoritatea frizerilor pe care ii cunosc au două mașini de tuns. Una preferată și una de rezervă.
Bineînțeles că o mașină de tuns părul are o mulțime de setări complicate și pentru un tuns perfect ai nevoie de vreo 15 utilaje setate impecabil. Nu se cade ca un om important sa apară în fața publicului cu o înfățișare neglijenta.
Răspunsul este da! Poți face tot ce te taie capul.

| Meduza10 explică (pentru Iunicu):

Este plin de oameni "interesanți" asa ca tine,eu am o nelămurire si astept un raspuns la intrebarea mea. Ti am vazut poza de profil si am inteles dupa fațuca ta cam cat poti. Pe viitor te rog sa te raportezi la întrebările adresate,daca cunosti,eu unul,v as împușca pe toate specimenele ca tine. PS: Sa nu faci copii,tu nu ai voie sa te înmulțește,asa ca ar fi bine daca ti ai facut vecinul,plus de asta esti si inocent,cum iti poti pune tu poza cu tine la profil,arătând in halul in care arăți? Puteai foarte frumos sa iei o poza de pe net,decât să ne provoci scârbă cu înfățișarea ta de țăruș dezordonat. Înțelegeam daca răspundeai la intrebari legate de agricultură,cate cele se pun pe o funie, cum se tine corect săpa în mâna, etc. Dar sa vorbesti tocmai tu de înfățișare si frumusețe, ai tupeu sper ca esti singur la părinți, imi doresc asta ce a fost in capul tau sa răspunzi la intrebare mea, nu stiu...ai luat o pauza de la cules porumb si ce ai zis, hai sa fiu putin interesant, sa arat in sat cum vorbesc eu pe internet. Dupa poza ta de profil, observ ca esti tuns cu un număr in tot capul, mai exact numarul 3. Esti o hahalera,bun de nimic,cum se si observa din exemplul tau,ca tu gătești o cratiță de fasole,pai nu esti tu satul de fasole mai lupascule,măcar în exemplu mai schimba meniul. Ti as mai spune multe,dar nu sunt sigur că o sa găsești pe cineva sa iti citească tot ce ti am scris. Te las,iti urez spor la treaba,sa nu deschizi forumul transpirat pe mâini ca nu poti glisa tot mesajul,alunecă.Iti doresc sa ai parte de ploaie,sa creasca grâul,porumbul,iti doresc iarna ușoară,sa faci rost de lemne, sa iti găsești de munca in sat, sa ti se faca țuică, sa ai parte de găini, in rest..toate cele bune!

| Iunicu a răspuns (pentru Meduza10):

Avem aici un metrosexual frustrat!
Buuun! Păi să începem!
In primul rând ai niște tigăi de mașini de tuns care odată dereglate poți să le arunci. De aici și nevoia de a păstra o setare unică pentru fiecare mașină. Stai nu te obosi sa răspunzi până nu se usucă lacul ăla de 1, 3 lei de pe unghii că și așa a făcut o grămadă de bani.
Cum se numește maioul ăla care se închide cu capse sub testicule și care te jenează când ceri tu sfaturi pe TPU?
Mă bucur cum tu, caracterizezi o poză depe net că un profesionist în criminalistică și nu ști să calculezi reglajele mașinii de tuns funcție de piaptanul distanțier folosit.
Mai am puțin porumb de cules după care mă duc să fac țuică. Ne scriem după.
Vezi că am timp de tine berechet în limita stocului.
Apropo, la spate, cu cât te faci? mă refer la calibru!

| Meduza10 explică (pentru Iunicu):

Nu am ce discuta cu tine,scuza-ma! Esti mult sub nivelul meu,asa ca te rog sa rămâi la stadiul de comentator online in timpul liber,in rest si grija de grădina ta,mai mergi pe la oras,încearcă să mai citesti dintr o carte,mai cultiveazate si tu,nu doar grădina. Invata sa fii respectuos, chiar si in mediul virtual,ca esti de la tara nu este o scuza,ca una este omul de la tara,alta este țaranul(respectiv tu,), țăranii din pacate sunt peste tot,tu esti cel mai bun exemplu. Intelege un lucru,nu te ajuta nici fața si nici nu ai abilități sa ai cont pe forum,tastatura este cel mai mare necaz al tau,asa ca renunta sa mai pui mâna pe tehnologie,nu este de tine din pacate. Poate cu trecerea anilor te mai cizelezi putin (slabe sanse) si ai putea începe să folosești telefonul, doar sa te uiti la ceas. Te compatimesc, stiu ca nu este vina ta pentru ceea ce esti, dar viața nu a fost dreaptă cu toata lumea. De ce nu ai luat exemplul fratelui tău,? (Care a murit la nastere) poate acum erai si tu mai bine. Scuză ma ca te am facut sa asculti tot ce ti am spus, in cazul in care ai găsit pe cineva prin sat sa iti citeasca. Împușca te!

| Iunicu a răspuns (pentru Meduza10):

Mă impresionezi cu inteligența ta debordantă.
Apropo, ai reușit să setezi amaratele alea de mașini de tuns? Domnule doctor în teologie!