anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Helpp nu știu din ce motive am scăzut foarte mult la învățătură. Inainte de exemplu la matematica aveam 8 și 9 și acum am numai 5. :-\De abia pot sa scot un 6.Nici nu înțeleg ce se întâmplă. Simt ca problema apare incet și la alte materii de exemplu la chimie.Ce sa fac? Poate am o boala? Ce sfaturi îmi dați? Chiar mă simt prost sa-mi vad colegii care înainte erau de 4 și acum au 7 și 6 iar eu sa fiu așa de slabă.

Răspuns Câştigător
| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Propune-ti sa fii mai atenta in clasa, in timpul orelor. Dupa fiecare ora, opreste-te doua minute si pune-ti intrebarea "Cu ce informatii noi am ramas din ora asta?" Asta te va ajuta sa devii mai constienta de cat de prezenta si implicata esti la ore.
Cel mai simplu este sa pleci cu lectia invatata din clasa. Poate e greu sa retii chiar tot, dar fa exercitiul asta de atentie permanenta. Apoi, ajunsa acasa, va fi mult mai usor sa reiei ce ai retinut si sa retii si restul informatiilor.
Nu ai nicio boala, sunt doar mai multi factori care-ti distrag atentia. Concentreaza-te si o sa te ridici! Ai incredere in tine! Bafta!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Boala? laughing
Cred ca doar inveti mai putin si gata...

| mihai69 a răspuns:

Nu cumva tocmai ai intrat în pubertate? Schimbările hormonale prin care trece corpul tău se răsfrâng și asupra capacității tale de învățare, de atenție etc.
Dacă nu ești mulțumită de ceea ce ți se întâmplă, mergi la un medic - s-ar putea să te ajute.