| soare_1895 a întrebat:

Hepl!
Prietena mea cea mai buna cred ca este lesbi
mi-a pus mana p sani
Si intr-o zi cand eram doar noi 2 acasa la ea m-a intrebat daca pot sa ii arat sanii straight face
EU n-am stiut cum sa reactionez si am plecat acasaa
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| bebytzza_9352 a răspuns:

laughing))) sfatul meu este sa nu tragi concluzii pripite.de ex eu si prietena mea cea mai buna avem glume din astea cu pusu mana pe fund si etclaughing acum nu te gandi la prostii.si ne schimbam una in fata celeilalte ba chiar facem si caternca cateodata.gen sani mei sunt mai mari ca ai tai hai nu te oftica acum ca iti mai cresc si tie si chestii din astea si radem.si cu toate astea nici una dintre noi nu e lesbi sincer aman2 avem relatii serioase eu am o relatie stabila de 3 ani si ceva si ea la felhappy deci chiar nu avem bucurii una la altalaughing)) sincer

sau poate prietena ta era doar curioasa pentru ca la o anumita varsta in incep sa apara schimbari la corpul tau esti dezorientata oarecum.stii ca nu la toate fetele sani au aceeasi forma poate era doar curioasa daca ai tai au aceeasi forma ca ai ei iar cand a incercat sa puna mana pe ei poate a vrut dora sa vada daca ai sani tari thinking

cel mai simplu este sa vb cu ea este singura care poate da o explicatie corecta

si chiar daca e lesbi eu nu cred ca asta te impiedica sa mai fi prietena ei sincerhappypui anumite limite peste care sa nu treaca

gen fara avansuri etc.
si prietenia voastra sa ramana foarte solida asta daca este o prietenie sincera. sper ca intelegi ce vreau sa spun

te pup succeshappy:*

12 răspunsuri:
| alexa007 a răspuns:

Poate este doar curioasa sau a incercat sa vada cum reactionezi sau sa faca o gluma

ar trebui sa stai de vorba cu ea s-o intrebi daca are vreo atractie fata de fete si daca da gandeste-te ca este prietena ta si trebuie sa-i fii alaturi... ii explici ca tie nu-ti plac fetele si va intelege si nu se va da la tine

| Yang a răspuns:

S-o spui la parinti?laughing)))))))doamne fereste ce sfaturi. Vorbeste cu ea si spune-i fata iti plac fetele? Daca raspunsul e da zii mie nu si gata vrei sa fim amice iti tii mainile acasa nu problema ta.Probabil a vazut ca te comporti ca o prietena si a inteles gresit comportamentul tau mai afectuos fata de ea, explica-i si nu o sa se mai intample.Probabil s-a suparat pentru ca ai plecat asa dar ii spui ca te-a speriat si se rezolva.Si nu comite greseala sa merg sa insiri vorbe despre ea, fie la parinti fie la alte fete pentru ca or sa o ia la misto si nu cred ca merita asta

| emillie a răspuns:

Nu incerca sa o judeci sau sa rupi prietenia cu ea inainte de a afla despre ce este vorba exact. Sa mergi repede si sa o torni la parinti nu e bine, sa o lasi in continuare sa-ti ceara astfel de lucruri iarasi nu e bine, asa ca alege calea de mijloc, si anume sa vorbesti cu ea.Intreab-o direct, fara ocolisuri, poate nici ea nu e sigura de orientarea ei sexuala, poate e doar o chestie care se mai intampla in adolescenta, cand nu esti convins.Am cunoscut si eu multe fete care la un moment dat au crezut ca sunt lesbi si s-au inselat. Deci, sa vorbesti cu ea e cea mai corecta si poate cea mai simpla varianta, nu vorbi cu ceilalti despre asta inainte sa vorbesti cu ea.

| portocalăăă a răspuns:

Poarta o discutie serioasa cu ea.Intreab'o direct. Putea sa glumeasca. Daca zice ca'i lesbi, spune-i frumos ca tie nu'ti plac fetele.si in cazul in care nu inceteaza, rupe legatura cu ea.
Succes.
Te-am :*

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa discuti cu ea ca sa te lamureasca cu privire la orientarea ei sexuala si daca e lesbi nu vad care ar fi problema atata timp cat ea nu intrece limitele impuse de tine.

| botafogo a răspuns:

Incearca sa o intrebi de ce face asa. Eventual spuneo la parintii ei sau ai tai

| alinaWalina a răspuns:

Buna. Nu stiu ce sa zic. Banuiesc ca este asa cum zici tu. Pai nici o fata care nu este lesbi nu zice asa ceva catre alta fata, nu? parerea mea. Daca tu nu ai astfel de inclinatii, cel mai bine ar fi sa stai departe de ea, macar o perioada.
pa pa

| laurica_9682 a răspuns:

Nu trebuie sa renunti la prieteni. dar trebuie sa discuti cu ea sa ii spui ca o accepti indiferent de orientarea ei sexuala si sa ii ceri sa te respecte si sa iti respecte orientarea ta. eu cunosc astfel de fete dar nu au treaba cu prietenele lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O. O wow! Spune-i că nu e genul tău.Glumesc.

Stai de vorbă cu ea, întreab-o dacă simte o atracţie fizică pentru tine. Dacă da, explică-i că nu eşti lezbi. Dacă nu, spune-i că te sperie gesturile ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuiesc virgula ca in caz ca mai face gesturi asemanatoare sa vorbesti cu parintii tai si sa rupi orice legatura cu ea. Succes, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricine are liber la orientarea sexuala.In cazul tau nu mai e nimic de facut pentru ca ai ales cu plecarea acasa.Nu esti lesbi dar sa ti-i minte ca nu e nimic de ris si discretie totala asupra intimplarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreabao direct daca e lesbi