Si eu sunt in clasa a 8 a si nu ma prea pricep la matematica dar cu multa munca vei reusi sa intelegi mai bine. Geometrie este intr-adevar foarte greu de inteles daca nu ai fost atenta de la inceput dar macar la algebra ar trebui sa muncesti ca sa iti imbunatatesti notele. Explica-le parintilor tai ca ai nevoie de meditator si nu esti incapabila. Dar daca te vei duce la meditatii trebuie sa muncesti mai mult ca de obicei ca sa le arati ca nu esti incapabila.
Dupa parerea mea ar trebui sa vorbesti totusi cu parintii tai, ei mai bine ca oricine ar trebui sa inteleaga ca ai nevoie de sustinere mai ales in pragul examenului. Din moment ce spui ca te pricepi la celalalte materii e ok mai departe, poti opta pentru un profil de filologie cu foarte putine ore de mate ( max 2-3 ore a 9-a si dupa din ce in ce mai putina ). Ideea e ca trebuie' sa treci cu bine de examenul asta sa ai medie mare si asta fara pregatire nu e o treaba usoara, vorbeste cu parintii tai sa-ti dea sansa sa le demonstrezi ca nu esti asa de incapabila
Spor la invatat si toate cele buna:*
=)
Deci eu sunt in aceias situatie. si le-am zis alor mei ca daca iau 5 sa nu fie uimiti
Matematica cica trebuie lucrata nu invatata da ce sa lucrez cand nu asociez cubul cu teoremele mamei draq
Si nu esti incapabila doar ca parintii zic ca daca te duci la meditatie dau bani in plus iar tu nu te vei concentra deoarece e o materie proasta oiar acum cum totul este p interes... u ii dai banii persoanei cu care faci meditatie sion persoana iti da nota pe bani nu pe ce sti iar la examen
poate nota e mai mica decat s-ar astepta oricine...
E bine ca nu-ti pun meditator si ca te intereseaza la maxim.Nu vei mai avea decit o singura cale care, din fericire, e si cea sfinta, aceea de a o descoperi si urma singura.Parintii tai sint sfinti pentru ca iti arata ca in viata nu iti va da nimeni nimic ci trebuie sa-ti iei singura.Succes pentru ca sint sigur ca vei reusi.