| DraPraaHaarp a întrebat:

Hey! Am o curiozitatetongue oare de ce unii baieti nu pretuiesc o fata atunci cand o au? dar cand o vad cu alt baiat vor sa vorbeasca cu ea, sa iasa la un suc sh chestii...chiar nu pot sa i inteleghappy

Răspuns Câştigător
| Ancutsa a răspuns:

Buna, Ioana!
Majoritatea baietilor sunt asa, nu toti.Nu o pertuiesc pentru ca nu pun suflet in relatia respectiva si nu se consuma prea mult, apoi profita. ( repet, nu toti big grin ).
Majoritatea baietilor au in gand numai prostii si asteapta de la fete un anumit lucru doar pentru ca ei considera ca isi traiesc viata si sunt mult mai "cool" avand un numar mare de fete cucerite in spate.
Dar intotdeauna au existat si vor exista omanei atat barbati cat si femei care nu ii apreciaza pe ceilalti.

Sper ca te-am ajutat! :*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ciudata intrebare si eu una intrebat de multe ori
da cred ca e din cauza ca atunci cand e cu accea fata o au ei si nu o mai vor pentru ca de la un timp se plictisesc de ea dar cand e cu altu devin gelosi.de accea e bine ca de obicei cu uni baieti fetele sa nu se lase prea repede pentru ca asa le vor parasi imediat dar daca sunt mai indiferente (doar putin)o sa le placa mai mult la baieti...parerea me! 1

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Din orgoliu fac asta. Nu pot accepta faptul ca o fata, care a fost indragostita de el, merge la altulhappy. Oricum, cine ii intelegE?