| broker69 a întrebat:

Hey am si eu o intrebare taaare ciudata...Eu si cu prietena mea ne facem planuri pentru tabara de vara. Noi am vrea sa ii epilam pe picioare pe baieti in timp ce dorm si ne gandeam sa folosim benzile epilatoare dar nu stim cum sa facem in asa fel incat sa nu isi dea seama ca noi am fost ( ne e frica ca se vr trezi cand le vom indeparta ceara) si ne gandeam sa le punem somnifere in sucuri sau cv ca sa ii adormim si sa nu se trezeasca usor dar ne-am gandit ca daca au reactii adverse intram in bucluc. Cum putem sa facem sa ii adormim fara somnifere?

4 răspunsuri:
| biancapisica a răspuns:

Las-o acolo, vor trebui ei sa si-o indeparteze, si se vor epila singuri doar nu pot sa mearga cu benzile lipite de ei, nu. Vor fi fortati sa-si deslipeasca alea, si mama ce ii vor mi durea laughing)

| Less_Ray_1990 a răspuns:

Foarte simplu noroc ca eu fac farse mereu deci ma pricep deci lasa-i sa doarma apoi punele banda (mai intai o gauresti si treci o ata lunga prin ea )apoi legi ata de piciorul altuia asa ca cand o sa se trezeasca o sa se epileze reciproc pentru mai multe sfaturi baga in meu Ray_less

| Less_Ray_1990 a răspuns:

Merge si asa