Nu e un vis si nicio fantezie
E ceea ce se numeste copilarie:X
:X Baietii au balansul lor fenomenal dar intodeauna fetele au rolul principal!![]()
Fetele cuminti nu mai sunt la moda
ci fetele fierbinti,ce iau toti baietii in proba:X
Nu vrem fraieri care nu stiu ce sa faca
Ce?nu ti'am sp? astea cuminti s'au dus![]()
As vrea sa fiu un fulg de nea:X chiar daca as trai numai o zi.macar as fi fericita iar apoi as putea muri linistita![]()
Sh pentru ca am fetele langa mine.nu mai am nevoie de tine[:X](
sin nosotros no hay paraíso :X
Tipul de fata care te vrea,dar nu are nevoie de tine![]()
Fraiere.e prea papusa chiar sh fara toc sau fusta![]()
Cn il usuca pe tati de bani?
E pustoiaca lui de 16 ani[:X]
Sunt multe ca ele...dar nu toate stralucesc[:X]
'Buna rau!'.asta era in generala
acum e fata de liceu,sh e dementsiala!![]()
Discoteca toata,se uita cum arata
le'ar vrea o data...sa le vada la treaba!![]()
Te vad in fata
Esti ca o zdreanta
Eu cresc in inaltime...tu ramai pitic de casa!
Auzi multh blah.blah.stii numai blah.blah
vezi numai blah.blah.crezi numai blah.blah![]()
Dar asta mica promite cica,ca va fi cea mai buna gagica de astazi!![]()
Prietenii sunt acele fiinte care sunt mereu alaturi de tine,nu doar atunci cand isi amintesc:X
Suntem copii, de acum vom fi... Plini de uimire, plini de iubire[:X]
She’s so sexy, she’s so hot
Every night she’s breaking your heart ![]()
Sh orice ar fi...asa-s prietenii...sh asa vom fi mereu![]()
Dc cand te intrb ''dc?'' ma intrebi dc te intreb ''dc?''?
Azi n-am chef sa fac nimic,nimic ...si gataa! se poarta vara asta:X
Dar sageata lui Cupidon inca doare Separarea in departare, lasa sufletul pustiu, stiu!Impac'te cu ea cat inca nu e prea tarziu
Crezi ca nu simt?Te uiti insistent la mine si nu'ti pasa ca te mint Iti doresti doar o privireVz in ochii mei iubire:X Adv! Dar nu e pentru tine!
Obsesia asta e de vreo luna...sh zici ca va sta bine impreuna
Pacat ca ignoram pe cei ce ne adora si ii adoram pe ce`i ce ne ignora...pacat ca iubim pe cei ce ne ranesc si ranim pe ce`i ce ne iubesc. .
singura diferenta dintre o fata si un Porsche este ca atunci cand distrugi o fata...tati nu te cearta!
In viata nu poti sa ai tot ce.ti doresti :p . Incearca sa zambesti , urmeaza sfatu' : Fii fericit,toate trec,ba da`le dracu'
Dar tie iti pare a fi fenomenalTu crezi ca totul se-nvarte-n jurul tau?mai bine ar fi sa calculezi din nou
Nici prea vulgar,nici prea cuminte...dua cu tine ma simt 'high' iubirea face legea:X
Sh cu toate astea...tu stii cel mai bine ca orice ar face,tot la tine vn[:X]
Nu esti decat o marioneta sh iti dai impresii.esti ''vedeta'' ma faci sa rad.esti chiar penibila.dar tu te crezi ''irezistibila''...
Nu pot sa-mi iau gandul deloc de la tine ! Parca as vrea sa fii in fata mea sa-mi spui ca va fi bine .
Visam că DRAGOSTEA e simplă şi trece ! Şi că nu te lasă rece când ÎL VEZI CĂ UMBLĂ CU 10 ! ![]()
sts pe care il am eu acum:'' Poate ca asta o sti si tu .Ca dragostea`i o curva tu esti un deja`vu !''
1. Asculta’ti inima si iti va spune : Iubeste’o pana mori, ca o fata ca ea nu gasesti de 2 ori!
2.De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic!
3. I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine…
4.As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
http://sweety-things.weebly.com/ aici poti basi mai multe :*
P'pa