| Diana_7092 a întrebat:

Hey buna. CUm ar trebuie sa fie o seara perfecta[petrecre in pijamale] daca vreau sa invit inca 2 prietene la minebig grin

Idei dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Boinx a răspuns:

Pai.am facut de multe ori asta!:X.
alege o comedie(eurotrip, john tucker must to die)sau un film horror(jenifer's body, mirrors, saw). si mancati popcornday dreaming.
jucati adevar si provocare dar cele mai groaznice provocari! folositi-va si de facebook daca aveti, poate fi destul de funny...
filmati-va in timp ce va aduceti aminte de cel mai tari momente impreuna.intotdeauna iese un material grozav!
imbracati-va in diferite haine si faceti multe, multe poze!
asculati melodii vechi, de cand erati mici o sa va aduceti aminte de multe lucruri amuzante.

hmm.cam asa, oricum daca sunt prietene foarte bune si sunteti impreuna, oricum o sa iasa o seara perfecta!oh go on.

2 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Pai fiecare are o viziune aparte. Uite cum as face eu :
1 As da o tema petreceri
2As cauta tot ce am de machiat si chesti e genu' ca sa va" moscoliti"una pe alta
3As pregati biletele pe care sa le faceti sau un twister, poate chiar limbo. ceva ca sa va distrati
4. Ceva de rontait (popcorn sau nu stiu ec va place voua)
5. Un film bun pe DvD SAU PE PC, ca al Tv sigur nu av fiwinking
Nu stiu. poate niste aranjamente asa ...nu prea sofisticat. in rest faceti orice va place voua si sigur va veti simti bine
Sper ca te-am ajutatwinking

| Deniisze a răspuns:

Sa va faceti unghiile, sa va aranjati parul una celeilalte in cel mai ciudat mod posibil laughing Sa va machiati cu ochii inchisi sau sa legati pe una dintre voi la ochi si sa o puneti sa va machiezethinking
Bataie cu perne :-x
Dansati, cantati, vizionati un film...
E bine? big grin
Deea! kiss