| Star98 a întrebat:

Hey! ce faceti?:* am o problema cam "komplikata", dar o sa incerck sa va spun esentialul. mie imi place de un baiat din sc, cu care sunt de fapt dar din cauza fratelui sau a aflat toata scoala si acum a deve nit subiect de barfa. toti ma enerveaza pe subiektul asta, imi pun tot felul de intrebari si ma judeka.eu v-am spus ca il plac, dar comp prietenilor si colegilor mei ma forteaza sa renunt...ma cam saturat de atatea intrebari. de exemplu, azi, cand ma plimbam prin sc ma oprit un baiat (pe care nul kunosc) sa ma intrebe de el si tot felul de chestii din astea. m-am gandit sa ma despart de el pentru ca odata cu desp poate se vor termina si barfele...am luat decizia buna? daca nu spuneti-mi ce sa fac?(si nu chestii prekum : nu trebuie sa te intereseze ce spun ceilati, etc). DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| dreamgirl16 a răspuns:

Nu vrei sa iti spun asta? Fix asta o sa iti spun draga mea: Sa nu te intereseze parerea celorlalti! niciodata! Atata timp cat ei nu sunt maturi,ci constienti de ce fac si ce zic[si poate nici atuncioh go on] nu ai dc sa ii bagi in seama,le poti inchide gura demonstrand ca nu iti pasa de ce zic ei si daca va iubiti veti ramane impreuna orice ar fi, o metoda buna ar fi sa le spui in fata sa isi vada de viata lor si sa te lase pe tine sa faci ce vrei cu viata ta... ce`l/o intereseaza pe el/ea atat timp cat tu nu te implici in viata nimanui! Nu renunta la el pentru o prostie...un zvon nu e mai imp decat sa fii fericita langa cine te iubeste, sper ca ti``am fost de ajutor scumpa.pup baftaa:*

1 răspuns:
| AnanasKid a răspuns:

Nu face prostia asta. nu o sa scapi de ei. daca acum te intreaba de ce stai cu el dupa ce o sa te desparti o sa te streseze cu alte intrebari gen de ce v'ati despartit si s'ar putea sa te insulte etc.
asa mi s-a intamplat mie.straight face acum regret ca am renuntat la elsad