anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hey... cum sa fac sa trec peste o despărțire după o relație de 2 ani in care mi-am pus toate speranțele si m-am chinuit sa dau tot ce am mai bun? A fost prima mea relație serioasă și Îmi este foarte greu, e primul baiat pe care l-am iubit, la fel și eu pentru el sunt prima fata cu care a avut ceva serios, pe care a adus-o acasă și pe care a iubit-o. Ne vedeam zilnic și stateam împreuna câte 6-7 ore, imi era și cel mai bun prieten si iubit, simt ca lipsește o parte din mine, un gol puternic mai ales in momentele in care obișnuiam sa vorbim. Simt ca nu voi mai avea parte de așa dragoste și ca nu o sa mai am cu nimeni ce aveam cu el. Dar pur și simplu intre noi nu se mai poate, am devenit foarte toxici unul pentru altul și ne facem rau, dar parca sufăr mai mult așa fara el decat când eram impreuna. Știu, nu este normal sa suferi intr-o relație, asta este și motivul pentru care am pus punct amândoi și nu va mai urma împăcare.Ce sa fac? Voi ați trecut vreodată prin ceva asemanator? Cum ati făcut fata?

4 răspunsuri:
| Louissa a răspuns:

...

| NoahS a răspuns:

Pai e greu avand in vedere ca ati fost atat de apropiati. Din pacate in urma unei relatii e foarte greu sa iti revii mai ales cand erati puternic atrasi unul de altul. Eu am trecvut prin ceva asemanator ( cu o fata) si am incercat ca dupa despartire sa ramanem foarte apropiati. Din pacate mie mi-a fost imposibil de greu sa o aud vorbind si dandu-se la alti baieti si in cele din urma am cam incheiat tot.
Ma tem ca singura solutie e sa faci tot ce poti sa treci peste pentru ca atunci cand 2 oameni se iubesc foarte mult, dar relatia se distruge, e imposibil sa ramaneti prieteni buni.
Mai ales un baiat si o fata, de obicei prieteniile dintre ei se mentin atunci cand nu simt nimic unul pentru altul.

| IsabelaIssa a răspuns:

Bună! Atunci când iubești, nu te chinui să dai tot ce ai mai bun totul vine natural din iubire, și nu vezi asta ca pe o povară sau ca pe un compromis uriaș ce l-ai făcut. Pur și simplu iubești, asta nu e un chin. Deci întreabă-te dacă a fost iubire sau nu.
Apoi, fiecare om intra în viața noastră cu un scop. Posibil ca scopul vostru împreună a fost să învățați niște lecții. Dacă nu le-ați învățat, ori veți continua tot așa, ori vor apărea alte persoane cu care veți trăi aceleași lucruri până veți învăta acele lecții. Atașamentele și posesivitatea nu sunt bune pentru că duc la suferință.

| Adry05 a răspuns:

Da, la fel ca tine, o primă iubire serioasă, stăteam toată ziua împreună, vorbeam non-stop, la fel ca tine m-am simțit ofc pentru că e normal. ești obișnuită într-un fel și într-un moment se schimbă totul. le rezolvă timpul pe toate, plângi dacă simți nevoia da încearcă să nu te adâncești într-o stare de tritețe continuă, viața e așa frumoasă și plină de oportunități, e păcat să nu te bucuri de ele. de iubit o să mai iubești, hohoho, câte experiențe vin. nu-i capăt de lume, e doar începutu.