Wow nu este nimic rau sa fi inalta (unor baieti le plac fetele mai inalte de aia te fac ''bunaciune'') un sfat nu ii baga in seama fiecare om are un defect (inaltimea nu este defectiune) ei stiu decat sa rada de alti dar ei nu se vad cat de prosti sunt (mai bine inalta decat pitica) ai prefera sa fi o pitica? (multe fete scunde isi doresc sa fie inalte) in concluzie nu asculta ce spun ei spun despre altul ca este... dar la ei nu vad cat de handicapati sunt
Fetele inalte chiar sunt bunaciuni. Nici scunda cum sunt eu intra 8a (1. 60), dar nici de 2 metri. Nu e o problema liceul si medicul tau ar fi vrut sa zica ca o sa mai cresti, dar nu in sensul ca o sa fie o diferenta foate mare.
P. S.: Barfe - mai taie din ele, da-le dreaaacu
Parerea mea e ca ar trebui sa te simti mandra ca esti inalta. Daca cei de la liceu o sa-si bata joc de tine pur si simplu nu-i baga in seama si vor inceta. Nu pune la suflet ce spun ei.
In liceu nu se va lua nimeni de tine pentru ca oamenii incep sa se maturizeze si nu mai rad la copilarii de genul asta ( desi eu nu inteleg de ce e amuzant daca cineva e inalt). Si nu e un defect sa fi inalt dar de asta iti vei da seama cand vei mai creste. Iar daca tot spui ca arati bine nu vad de ce te ingrijoreaza faptul ca esti inalta? Eu chiar cred ca ar trebui sa te mandresti cu asta
Nu ar trebui sa faci asa. Eu in locul tau i-as intreba ce au patit ei de au ramas asa mici? Le-a papat pisica lapticul? Si mai ales daca fac misto baietii de tine ( si ma gandesc ca ei fac pentru ca in general sunt mai imaturi ca fetele) ar trebui sa razi de ei. Adica cum? Din ce stiu eu ar trebui sa fie mai inalti ca fetele. Asa ca nu mai fi atat de emotiva. Raspunde-le cu aceeasi moneda pentru ca tu chiar ai motiv sa razi in comparatie cu ei
Draga mea, eu am 1. 80 si chiar sunt multumita de mine! . chiar daca au ras sau n-au ras, nu i-am bagat in seama..cu inaltimea mea pot avea de castigat, mentionez ca am fost la o agentie de modelling si am avut multe prezentari.
Da dar tu cati ani ai eu am 13...
Eu am 21 . da' na stii cum e si eu eram dezvoltata la varsta ta.
Buna as vrea sa te cunosc da-mi si mie id-ul tau daca se poate te rog frumos!
:*
Dar dc?
Parerea mea ar fi sa nu iei in seama tot ce spun ceilalti.asculta-i doar pe cei care iti spun ca arati bine si pe cei care te badjocoresc lasa-i de o parte.nu e vina ta ca esti asa si vei vedea ca nu vei mai creste prea mult.nu iti face grija de ce spun altii deoarece cine te place o face pentru ceea ce esti tu.succes si nu mai pune suflet la ce spun altii!
Voi incerca sa trec cu vederea dar sunt foarte sensibila cand vine vorba de asta si mereu cand se rade de mine incep sa plang