| Bobo54123 a întrebat:

Hey! Pentru toti dentistii, sau macar apropiati... vreau sa va zic dinainte ca o sa imi fac o programare, dar sa nu ma criticati, nu am timp, si ma gandesc ca dentistul la care am mai fost, o sa imi zica ceva care o sa il ajute si pe el, mai mult decat pe mine ( financiar ), sa incepem cu intrebarea, recent, mi.am dat aparatul jos, si trebuie sa port gutoere, noaptea ( asa mi.a,, recomandat ( obligat) dentistul ), pentru a mi se fixa dintii in gingii, mi.a zis se le port cateva luni, un an, in fiecare noapte, pana la un moment dat cand, daca nu le voi purta 2-3 zile, sa nu simt nimic cand le pun ( adica sa nu ma doara ), acum problema e ca dupa un an si cateva luni, daca nu le port 2 nopti, deja aproape ca nu mai intra pe dinti, si ma dor ingrozitor gingiile, eu vreau sa va ii intreb pe cei care au purtat, sau care cunosc, daca exista vreo crema sau ceva, vreo modalitate ( inafara de a imi pune iar aparatul ) de a fixa mai bine dintii, si mai repede, astfel in cat sa nu mai am nevoie de gutierele alea tampite, pentru ca sunt foarte enervante, va rog sa nu va suparati pentru cat am scris, si... desigur, dau funda

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dentistii tai au si ei cont pe TPU?

| Bobo54123 explică:

Mai stii...