Pai tu vrei sa stai cu persoana respectiva sau nu vrei? Pentru ca ma gandesc ca din moment ce ii spui da ai si tu o atractie fata de respectivul deci problema nu inteleg care e.De ce sa plangi cand devine sentimental, daca ai si tu sentimente fata de el atunci nu exista vreun motiv pentru care sa plangi. Daca nu ti la el atunci de ce spui da la inceput? Nu exista un defect, exista doar ca vrei sa fii cu cineva sau nu vrei sa fii cu cineva. Daca alegi asta fi atenta inainte de a spune acel da pe viitor si nu spune asa doar.Bafta!
Pai ideea e ca nu trebuie sa suferi tu pentru toti. In plus si noi frangem inimi, cum ne fac si noua alti
.Stiu ca e dificil sa refuzi pe cineva, dar trebuie invatata si aceasta chestie. De mila o sa stam cu cei care ne plac si-i vom lasa singuri pe cei pe care-i iubim. Uneori renuntam la multe pentru ei.
Sfatul meu e sa te gandesti ca tu nu ai fi fericita langa cel care s-a indragostit de tine. Si ca puteai fi in culmea fericiri alaturi de cel pe acre-l iubesti
Sa fi sincera si sa spui ca nu simti nimic pentru el.
Ideea e ca nu trebuie sa suferi tu pentru toti.
In plus si noi frangem inimi.
Uneori, renuntam la mai multe pentru ei.
ITI PLACE VRE-UN BAIAT? daca da atunci combina-te cat mai repede cu el si atunci ve-i sta numai cu el. daca nu iti place nici unul atunci...gasestele o prietena.mult succes!
s-au gaseste altceva
Pai de ce ai respinge pe toti baietii? mai bine fi mai prietenoasa si ai sa vezi ca o sa fie mai bine
ca nici ei nu se simt bine auzind de la tine nu
Eu zic sa te bucuri ca esti asa.Eu sunt total opusul, si crede-ma, e mai rau. Le zic nu din start si apoi realizez ca sunt chiar draguti si ca meritau o sansa... dar de obicei, e prea tarziu...
Sa fi sincera, mai bine i zici nu din prima decat sa-i zici nu cand este sentimental pentru ca il faci sa sufere mai tare.
Daca refuzi pe cineva nu inseamna ca ai neaparat intentii rele si ca nu iti pasa de sentimentele acelei persoane. Daca nu iti place de un baiat, de ce sa te chinui, sa suferi si pe urma sa-ti para rau? Uite, eu sunt chiar opusul tau, am refuzat multi baietii, dar nu din mandrie sa ingamfare, ci pentru ca imi faceam tot felul de ganduri ce o sa spuna lumea daca voi iesi cu el? desi imi placea un baiat l-am refuzat, pentru ca m-a intrebat la prima intalnire daca vreau sa stau cu el, mi s-a parut ciudat ca atat de repede vrea sa fim impreuna, iar eu nici macar nu il cunosc. Nu spun sa faci ca si mine, deoarece acum imi pare oarecum rau ca l-am refuzat, dar in unele cazuri, cand nu cunosti baiatul respectiv prea bine si nu stii ce-i poate pielea, e bine sa-i propui cel putin sa iti ofere timp pentru a-l cunoaste mai bine si daca este de acord si asteapta inseamna ca e intr-adevar interesat de tine.
P. S.: Nu toti baietii pun la suflet astfel de refuzuri, unii sunt foarte superficiali si nu "sufera" cum credem noi. sper ca te-am ajutat
Gavrilutadaniel întreabă: