| Adrian1555 a întrebat:

am nevoie de ajutoor
Deci sunt baiat am 16 ani ( fara 2 luni) 1, 72 inaltime, si in jur de 75-76 kg
Vreau sa slabesc pana undeva la 60 in maxim 2 luni asta vine in jur de 7Kg pe luna
Mai fac si sala ( poate va ajuta cu ceva)
Vreau diete ( doar daca le-ati tinut voi si care au dat randament bun)
Nu prea mananc iaurturi sau sa consum lactate
In schimb as putea sa fac si sacrificii, paine nu consum deloc deloc
Asa ca va rog sa imi lasati dieta cu tot cu programul de mancar gen ora 9 dimineata
13
15 18 si eventual daca se poate ultima masa sa fie undeva pe la 8 jumate maxim si cu conditia sa mai bag un fruct ceva daca mi-e foame
Multumesc anticipat

1 răspuns:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Sincer eu aveam 63 kg, 1.70, și în 2 săptămâni de activitate am slăbit 5 kg, cald fiind, iar eu consumând maxim 2 mese pe zi. Acum mănânc doar odată pe zi și ceva seara când mă omoară foamea, și azi tocmai mi-au căzut blugii care înainte nu-i luam că mă strângeau. Deja au început să mi se vadă pătrățelele, și sală nu fac sau exerciții, doar prin activități și mâncare puțină. Contează să nu mănânci alimente bogate în grăsimi sau zahăr, să nu bei suc, gen cola, că au foarte mult zahăr deci calorii. În rest eu mănânc cartofi copți cu pulpe, sandwish-uri, înghețată, că mai ține și aia de foame măcar o oră, cornuri cu ciocolată pentru. energie, și ciorbe mai rar. Contează mai mult să mănânci puțin decât să depui efort cum ar fi la sală, iar apoi să mănânci mult când apare pofta de mâncare.