Si eu am patit asta. Colega mea de banca era cea mai buna prietena a mea. Imparteam totul, discutam despre orice si ne distram a lot. Dar cu timpul, ea a inceput sa se foloseasca de mine, sa se imprieteneasca cu altii si pe mine m-a uitat. Si ne-a si mutat cu altcineva diriginta.
Daca prietena ta continua sa fie asa ( mai mult timp ), incearca sa vorbesti cu ea, sa afli de la ea adevarul. Daca nu te asculta sau nu te ia in serios, nu iti este prietena adevarata. Un prieten e ca un trifoi cu patru foi : greu de gasit dar norocos daca il ai! Mai bine iti cauti si tu o prietena adevarata, care te apreciaza cu adevarat.
Eu zic totusi sa porti o discutie cu ea si sa o intrebi de ce nu vrea sa iasa cu tine.Mie asa mi se pare normal.Si asa itit poti da singura seama daca te foloseste sau nu. Funda?
Buna! Stiu si eu prin ce treci, exact lucruri de genul asta mi se intamplau prietenei mele si mie inainte sa ne certam si sa nu mai vorbim una cu alta. Cred ca pe ea ori o deranjeaza ceva in comportamentul tau, ori s-a plictisit sa stea cu tine ca si cu cea mai buna prietena si se foloseste de tine ca sa nu para ca nu are o prietena cea mai buna sau ceva in genul. Oricum, nu iti sugerez sa vorbesti cu ea daca stii ca este o fire impulsiva, care ori va nega totul, ori va spune ceva gen 'asta e' ori iti va spune clar ce problema are cu tine. in schimb, daca crezi ca este un suflet deschis spune-i exact ce simti in legatura u asta si sa speram ca va intelege. Succes:*
Din exemplul tau.cred ca te cam foloseste.
Parerea mea ar fi ca tu sa stai departe de ea ca sa vada cum e fara tine. Asteapta sa vezi ce reactie are.