Offf...![]()
Da. Imie este dor de copilarie. Pentru ca nu duceam grija de nimic, nu ma interesa nimic.
Ma duceam la scoala, veneam acasa si ma jucam. Nici temele nu le mai faceam ![]()
Mi-e dor sa ma urc in nuc, sa ma dau in leagan, sa stau pana la ora 11, 12 seara afara cu vecinii, prietenii...
Ma trezeam vara, la 2-3 noaptea si mancam pepene...doamnee. Ce amintiri!
Acum, cu cat inaintam in varsta, apar grijile, problemele, esti pe picioarele tale, si eesti responsabil pentru tot ceea ce faci.
In copilarie o aveam pe mama, acum...suntem singuri!
Da, dar eu nu am cum sa stiu ca am 13 ani dar tatal meu imi spune mereu ca ii este dor de copilarie pentru ca eu poat sa fac mai multe lucruri decat tatal meu, eu ma cam bucur de fiecare lucru pe care il primesc, pot sa ies afara sa ma joc cu prieteni la stadion, pot sa invat ca retin mult mai repede.
Copilaria reprezinta perioada cea mai frumoasa din viata unui om, perioada n care nu ai nici o grija! De asta imi este dor, sa nu am nici o grija!
Normal ca imi este doar de copilarie.Imi este dor de clipele minunate petrecute cu prietenii mei, clipele in care ne duceam la vecinul si ii furam ciresele.Clipe de neuitat!
Stii ceva? Cine iti da tie voie sa judeci? Esti Dumnezeu si nu stiu eu?
Daca tot stai dupa fundul meu sa imi urmaresti activitatea, casca ochii mai bine. Si eventual ia-ti o pereche de ochelari daca esti chior.
Era o intrebare despre viata sexuala. La cat si-a inceput-o lumea. Si am raspuns ca la 17 ani.
Vezi-ti baietas de gradinita ta, si nu te mai baga in seama aiurea.
Si invata sa citesti o intrebare, si incearca sa le intelegi si sensul. Ca vad ca esti varza la capitolul asta.
Pacat de oamenii care au probleme cu adevarat si pacat de oamenii seriosi care intra pe acest site sa ofere niste informatii. Ca dam numai peste incompetenti care in loc sa isi faca temele, intra si mananca lumea de fund!
Nu am nici 17, nici 19 ani. Si nu am de ce sa iti dau tie explicatii.
Hai scuteste-ma cu 21, si cu citate luate de pe internet. Macar eu am o poza la profil, si nu sunt ca altii care isi ascund identitatea pe internet, sa zic ca sunt bogat, frumos, destept, cand ei sunt vai de mama lor, si au si ei net de un an.
Nu ma cunosti, si nu-mi doresc sa cunosc oameni ca tine, asa ca parerile tale despre mine sunt 0.
Invata-te sa mai stai si in banca ta. Si nu ma intereseaza daca esti femeie. Poate esti travestit, sau un popo. Cine esti.Ti-am zis, unii sunt barbati cu numele, ca in rest, is prosti de dau in balti. ""jimmi""
Si chiar nu mai am nici un motiv sa stau de vorba cu un analfabet care abia stie sa alcatuiasca o fraza, si nu-i in stare sa scrie corect.
Vezi ca au inceput desenele.
Da, imi este dor sa fiu copil, sa nu-mi fac probleme de ce o sa fac maine sau peste o luna, sa nu ma gandesc in viitor, sa nu am grija ce mananc sau cand sa dorm si doar sa ma joc si sa ma distrez cu prietenii.Imi e dor sa nu mai stiu de lumea asta straina si rea, sa nu stiu cu adevarat ce inseamna politica, oameni, poluare, probleme,"viitorul tarii " "generatia asta","sa lupti pentru vis" " sa-ti castigi existenta".Imi doresc sa fiu copil sa am aceleasi planuri ca atunci : sa ma joc.Chiar daca ma jucam intre blocuri, betoane si in "spatele blocului", eu nu aveam intrebari " de ce la bloc? "de ce nu am o bicicleta? "de ce nu am lucrurile pe unii copii le au? "Am observat ca, cu cat cresti mai mult, ai mai multe regrete!
deeeeeeeeeeeeeeeeeeea întreabă: