Mm...mie, cel puțin, mi s-a părut mai puțin frumoasă...perioada asta. Când îmi dau seama cum gândeam pe atunci, mă apucă râsul.
Buna:*
Si la mine varsta de 13 ani a fost foarte importanta![]()
Am avut primul prieten, am simtit acei fluturasi in stomac, primul sarut, prima intalnire, mii de mesaje vorbite cu el si din pacate am simtit acea durere groaznica cand ne-am despartit![]()
La 13 ani am avut prima data unghii puse in gel \m/
, primul si acutualul telefon cu touch-screem :-x. La 13 ani am luat primul 7 la mate
. La 13 ani am inceput sa ies mai des cu fetele in oras:s.am devenit mai sociabila, m-am maturizat foarte mult
.
La 13 ani m-am uitat la cele mai multe filme de groaza, am plans la A walk to remember, am trait din plin vara, am fost la mare cu colegii, mi-am petrecut ziua de nastere ( adica 14 ani) pe plaja, la rasarit
...La 13 ani am participat la o gramada de concursuri, am facut o multime de proiecte si invatam la toate materile![]()
![]()
In concluzie, 13 a fost MAXIM! Mai vreauuuuu :-x
Dar stai linistita.varsta de 14 ani e si mai si \m/
LA MULTI ANI! woow ce tare. Ce pot sa zic, eu practik ink am 13 ani. MAINE E ZIUA MEA fac si eu 14. si la mine a fost tare
Am fost pentru prima oara in strainatate(Anglia)
Prima "dragoste" ![]()
Am fost vara trecuta in fostul meu oras' si mi-am intalnit prieteni de cand eram mik :p
M-am distrat super fain cu prieteni
Lucruri obisnuite...nu le mai tin minte.dar no amu' mai exista si dinalea naspa
. Sincer...nu imi aduc aminte
dar au fost cu siguranta
bye!
Prima data da-mi voie sa-ti spun "La Multi Ani"
pai cand am avut 13 ani nu mi-s-a intamplat cine stie ce.dar, a fost frumos.intradevar cam pe la varsta aia am inceput sa am prietene.intanliri.etc. si ce realizari sa am? aa m-a dus mama in excursie in germany 2 luni
sa vad cum e
Varsta de 13 ani ![]()
Primul iubit
Primul sarut
Prima despartire
Am primit un laptop
A doua relatie
Inca dureaza(am 17)
Note mai nasoale
Gandul la mare
Concentrare pe scoala(dupa ce iau 4 3 5 6 la materii)
Prieteni mai multi
Petreceri.
Pai eu am 12 daca peste cateva zile fac 13:X si eu la 12 ani am avut primul iubit dar m-a inselat cu o panarama...si pe ultima 100 de m am alt iubit care ma iubescte cu adevarat si primul sarut:X chiar inainte cu cateva zile
daci chiar 13ani va fio varsta super tare:X chiar daca 13 e nr cu ghinion eu sper sa fie nrku noroc:X
Luissa123 întreabă:
Diana11498 întreabă: