| aallyynnuuttzzaa a întrebat:

banuiesc ca majoritatea dintre voi ati trait vreun deja-vu cum ii spune...din cate imi aduc aminte si eu cand eram mai mica am trait astfel de senzatii insa mai rar, iar acum, de vreo cativa ani absolut deloc .....si ii mai aud pe altii spunand-mi ca parca au "mai vazut asta odata" eu de ce nu am asa? Cati dintre voi patesc chestii de genu?

6 răspunsuri:
| 1dintrevoi a răspuns:

Nu e obligatoriu ca toata lumea sa aiba deja-vu-uri. De fapt, ar trebui sa te consideri norocoasa ca nu ti se intampla treaba asta :). Deja-vu-urile nu sunt fenomene pentru care merita sa-ti bati capul. Lipsa sau existenta lor nu dovedeste faptul ca ceva este in neregula sau nu cu tine (asta pentru ca te intrebai de ce nu experimentezi asa ceva...).
Creierul tau poate inregistra pe timpul zilei o multime de informatii despre mediul in care traiesti, fara a le aduce la nivelul constientului. In momentul in care te lovesti de o situatie si ceva ti se pare super-cunoscut, creierul nu face decat sa aduca la suprafata (la nivelul constientului) informatia pe care a sedimentat-o cu ceva timp in urma.
Uita-te la documentarul de mai jos despre mesajele subliminale, e foarte interesant! O sa-ti placa;)
https://www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg

Asta e cam tot ce ar trebui sa te intereseze despre deja-vu-uri. Nu incerca sa le gasesti vreo explicatie mistica, te asigur ca, indiferent ce raspunsuri ai afla despre acest fenomen, din domeniul spiritualitatii, nu merita atentia;)

| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Si eu patesc big grin chiar si cand vorbesc pur si simplu la telefon. am foarte multe momente de'astea. eu una zic ca e doar coincidenta dar... nah. e prea de tot. oricum nu ma sperii de asta. big grin

| CSIISC a răspuns:

Nu stiu cum se intampla la altiidar eu visesz cu o saptamana inainte ca ceva sa se intample si atunci ma cuprinde sezatia de deja-vu

| galma a răspuns:

Hei!:*.Si eu am aceste senzatii.Intr-un timp aceste senzatii apareau des.Ei bine, acum am aceste senzatii rar.
Uite un site care te va lamuri cat de cat:http://jurnalul.ro/......89644.html :* Papa

| Mikiiiii a răspuns:

Si eu am asemenea senzatii de de javu, nu stiu ce sa zic, nu este neaparat ca si tu sa ai