anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cea mai buna prietena a mea ma mințit.

Are prostul obicei sa o mai facă, adică a mai făcut-o de 2-3 ori în ultimele 6 luni.

Acum însă e ceva mai grav a ieșit cu cineva pe care eu nu suport tot dincauza ei. Cu ceva timp în urma mi-a promis ca nu sa mai vorbească cu aceea persoana.
Tot cu ceva timp în urma tot la o cearta asemănătoare i-am spus ca dacă ma mai minte numai suntem cei mai buni o prieteni.

Și de ceva timp e mai rece cu mine.

Încă nu i-am spus ca știu ca ma mințit, m-am comportat normal...cat de mult am putut.

Ce sa fac? Cum sa reacționez?

Dau fundă va rog ajutați-mă

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Discuta sincer și deschis cu aceasta persoana și vezi ce îți spune. Dar o prietenie adevărată se bazează pe încredere, nu pe minciună. Un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.

5 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Nu te mai comporta ca si un caine de companie. Fii barbat si spune-i in fata.

Răspuns utilizator avertizat
| xBanKai a răspuns:

KenaSebi prost sfat boss. Roberto... presupun ca esti baiat :/ iti zic o vorba: Curul bate gura frate. e normal ca o. sa se duca si ea ca albina din floare in floare. intelegi? Faptul ca vrea sa scape de tine e un semn de la individul cu care iese, adica? adica ala poate nu te suporta in preajma ei si vrea sa te indeparteze, saaaau i-ai facut avansuri aleia si nu-si au rostul din cauza asta tinand si relatia ascunsa si etc.
Asta sfat adevarat Kenobi.

| Robertojvuhfig123 a răspuns (pentru xBanKai):

Nu știu ce treaba are el.

În momentul de fata nu el este problema, problema este ca ma mințit.

| xBanKai a răspuns (pentru Robertojvuhfig123):

Ti-am raspuns si la aceasta intrebare -.- Faptul ca te-a mintit tu fiind cel mai bun prietenl al ei inseamna ca jegosul ala isi baga coada. ai prins-o frate? big grin