Iti zic din experienta ca in astfel de situatii singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa incepi sa-ti cauti alti prieteni. Nicio discutie nu ajuta.
Tu nu ai ce repara, ca nu tu ai plecat din relatie, ci ea este cea care te ignora si te ocoleste.
Din pacate, nu poti face nimic daca fata aia nu te mai baga in seama.
E nasoala faza asta, mai ales si la o varsta asa mica cand ar trebui sa va jucatii unii cu alti si tot asa. Eu as zice sa nu repari nimic ca odata si odata tot te va lasa. In viata oamenii vin si pleaca, se intersecteaza cu viata ta, unii poate raman mai mult, dar odata tot vor pleca si ei. O sa cunosti o multime de oameni, sunt convins de asta chiar daca tu nu crezi. E greu la inceput, dar sunt sigur ca tu mai ai si alti prieteni si o multime de lucruri de facut. Unii oameni sunt falsi, au motive pentru care iti sunt prieteni, iti vei da seama la momentul potrivit. Eu ca om nu pot sa mi las prietenii de izbeliste cand vorbesc cu altcineva, incerc sa i imprietenesc si pe ei sa fim toti prieteni, insa nu i mereu dupa cum vrem noi. De persoane ca astea o sa tot dai, trebuie sa stii cand sa renunti la o persoana chiar daca e totul pentru tine, nu cunosti un om intr-o viata. Singura ta incredere trebuie sa fie pusa in tine insuti, tu vei fi mereu prietenul tau cel mai bun care va sti cum te simti, ceea ce gandesti, opiniile tale, viata la tine abia incepe, vor fi multe persoane care vor veni si vor pleca, unele vor sa te incurce, sa te descurajeze, dar tu trebuie sa fii tare. Ceea ce vezi in filme, desene, Instagram, Facebook la persoanele cu popularitate sunt doar scenarii prietenia in esenta nu exista, exista doar o atasare de o persoana cu care imparti acelasi ganduri si opinii, dar nu e ceva fara de care nu poti trai
Ma regasesc...( incep sa scriu asta foarte des in raspunsurile mele. Ar trebui sa imi dea de gandit?). Am fost si eu in situatia asta. Partial inca mai sunt. Am incercat sa o fac cumva sa ii arat ca cea careia ea ii spune acum BFF, e o profitoare, care se foloseste de ea. I-am zis si i-am si aratat chestia asta. Apoi (desi mi-a fost foarte greu) i-am aratat ce am facut eu pentru ea. Nu au fost certuri, nu au fost prea multe discutii, pentru ca efectiv nu aveai cu cine. Iti zic sincer ca ma doare si acum sufletul, cand vad ca este folosita de actuala ei cea mai buna prietena, dar in acelasi timp ma gandesc ca primeste totul inapoi. Ca tot ce mi-a facut mie i se intoarce. Si din acel moment nu am mai avut incredera in nimeni (ceea ce nu te sfatuiesc sa faci si tu mai departe. Nu mi urma exemplul, nu ti pierde increderea in oameni). Fii indiferenta, dau cel putin asta trebuie ea sa inteleaga. Fa-te ca nu-ti pasa. Fii corecta cu tine.
Ceva de genu mi se intampla si mie doar ca acea fata nu profita de ea. Chiar se poarta frumos cu ea..Peste cateva zile e ziua exBFF-ului meu si, ea fiind la tara, voiam sa o invit la mine si sa-i dau cadoul dar, in schimb, ea o invita pe acea fata la ea la bunici si imi mai si trimite poza cu ea.
Mda... Stiu ca iti e greu. Dar ea te face sa suferi. Incearca sa traiesti pentru tine. Viata-i nedreapta. Da, stiu, viata e o curva. Si ce sa-i facem? Sa o omaram. Nu putem pentru ca ne-am face noua rau. Colaboreaza cu viata. Sunt momente in care trebuie sa fii la fel de cruda ca ea.
De ce sa vrei sa te intorci la cinea care te-a lasat balta?
nu are rost
oamenii vin si pleaca
ia si te axeaza pe lucruri mai importante
Nu m-a lasat balta! Si eu fac parte din viata ei, chiar daca nu mai sunt BFF-ul ei. Mai bine zis, m-a înlocuit. Si stiu ca inca mai tine putin la mine si vreau sa o fac sa fie din nou Bff-ul meu.
Nu pot sa accept! Mi-am petrecut mai mult de jumatate din ani alături de ea, râzând, distrându-ne, simțindu-ne bine. Incerc sa accept dar nu pot!
Cristian2026 întreabă: